Search

Need help? examezone@gmail.com

In Stock

Test Bank For Human Resource Development 6th Edition by Jon M. Werner

ISBN-10 ‏ : ‎ 9780538480994
ISBN-13 ‏ : ‎ 978-0538480994
Publisher ‏ : ‎ Cengage Learning; 6th edition
Authors: Jon M. Werner, Randy L. DeSimone

Original price was: $50.00.Current price is: $22.00.

SKU:TB000685

Test Bank For Human Resource Development 6th Edition by Jon M. Werner

CHAPTER 3—LEARNING AND HRD

TRUE/FALSE

1. Trainability is influenced by all of the following factors: motivation, ability and your level of education:

ANS: F PTS: 1 DIF: Easy REF: Page 72

Communication | HRM Bloom’s: Knowledge LO-5

2. Learning is defined as a permanent change in behavior, cognition or affect.

ANS: T PTS: 1 DIF: Easy REF: Page 68

Communication | HRM Bloom’s: Knowledge LO-1

3. Learning is defined a short-term change in behavior:

ANS: F PTS: 1 DIF: Easy REF: Page 63

Communication | HRM Bloom’s: Knowledge LO-5

4. Overlearning – learning something beyond the point of mastery is always a waste of time.

ANS: F PTS: 1 DIF: Easy REF: Page 78

Communication | HRM Bloom’s: Knowledge LO-4

5. Component task achievement means that each task must be fully completed before the entire task is performed correctly.

ANS: T PTS: 1 DIF: Easy REF: Page 70

Communication | HRM Bloom’s: Knowledge LO-1

6. Experiencing negative events on the job prior to training can have a negative impact on a person’s performance in a training program.

ANS: T PTS: 1 DIF: Easy REF: Page 73

Communication | HRM Bloom’s: Knowledge LO-2

7. Interference refers to things you learned before the training session or information received after the training.

ANS: T PTS: 1 DIF: Easy REF: Page 80

Communication | HRM Bloom’s: Knowledge LO-5

8. An example of stimulus variability would be allowing the trainees to practice on different types of stoves they may be asked to cook on at work.

ANS: T PTS: 1 DIF: Easy REF: Page 82

Communication | HRM Bloom’s: Knowledge LO-5

9. ATI is the attitude treatment interaction theory

ANS: F PTS: 1 DIF: Medium REF: Page 86

Communication | HRM Bloom’s: Knowledge LO-6

10. Gerontology is the study of old age and aging.

ANS: T PTS: 1 DIF: Easy REF: Page 91

Communication | HRM Bloom’s: Knowledge LO-6

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bestsellers

Quick Buy

Test Bank For Human Relations 6th Edition By Lowell

Original price was: $60.00.Current price is: $33.00.
(0 Reviews)
ISBN-10 ‏ : ‎ 1260140156 ISBN-13 ‏ : ‎ 978-1260140156 Publisher ‏ : ‎ McGraw Hill; 6th edition Authors: Lowell Lamberton, Leslie Minor-Evans
Quick Buy

Test Bank For Human Resources Management In Canadian 12th Edition By Cole

Original price was: $50.00.Current price is: $25.00.
(0 Reviews)
ISBN-10 ‏ : ‎ 0132604868 ISBN-13 ‏ : ‎ 978-0132604864 Publisher ‏ : ‎ Pearson Education Canada Authors : Gary Dessler: Nita Chhinzer: Nina Cole
Quick Buy

Test Bank For Human Resource Development 6th Edition by Jon M. Werner

Original price was: $50.00.Current price is: $22.00.
(0 Reviews)
ISBN-10 ‏ : ‎ 9780538480994 ISBN-13 ‏ : ‎ 978-0538480994 Publisher ‏ : ‎ Cengage Learning; 6th edition Authors: Jon M. Werner, Randy L. DeSimone
Quick Buy

Test Bank Human Resources Management In Canadian 11th Edition By Cole

Original price was: $50.00.Current price is: $24.00.
(0 Reviews)
ISBN-10 ‏ : ‎ 0136107508 ISBN-13 ‏ : ‎ 978-0136107507 Publisher: Pearson Education Canada
Quick Buy

Test Bank For Human Resource Information Systems Basics Applications and Future Directions 3rd Edition by Michael J. Kavanagh

Original price was: $50.00.Current price is: $18.00.
(0 Reviews)
ISBN-10 ‏ : ‎ 1483306933 ISBN-13 ‏ : ‎ 978-1483306933 Publisher ‏ : ‎ SAGE Publications, Inc; Third edition Michael J. Kavanagh, Mohan Thite, Richard D. Johnson
Quick Buy

Test Bank For Human Resource Management 5th Canadian Edition By Sandra Steen

Original price was: $50.00.Current price is: $23.00.
(0 Reviews)
ISBN-10 ‏ : ‎ 1259654931 ISBN-13 ‏ : ‎ 978-1259654930 Publisher ‏ : ‎ McGraw Hill Ryerson; 5th edition Authors : Sandra Steen, Raymond Noe,(Author), Barry Gerhart, Patrick Wright

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart