Search

Need help? examezone@gmail.com

In Stock

Test Bank For Human Sexuality in a Changing World 10th Edition Rathus

ISBN-10 ‏ : ‎ 0134525078
ISBN-13 ‏ : ‎ 978-0134525075
Publisher ‏ : ‎ Pearson; 10th edition
Authors: Spencer A. Rathus, Jeff Nevid, Lois Fichner-Rathus

Original price was: $50.00.Current price is: $13.00.

SKU:TB000699

Test Bank For Human Sexuality in a Changing World 10th Edition Rathus

Chapter 2: Female Sexual Anatomy and Physiology

2.1 Multiple Choice

1) Another term for the vulva is__________.

A) veneris.

B) pudendum.

C) vagina.

D) labia.

Answer: B

Page Ref: 41

Learning Objective: LO 2.1 Describe the external female sex organs and their functions.

Difficulty Level: Easy

Skill Level: Remember

2) Which of the following is the technically correct way to refer to a woman’s frontal genitalia?

A) Vagina

B) Vulva

C) Perineum

D) Enchanted castle

Answer: B

Page Ref: 41

Learning Objective: LO 2.1 Describe the external female sex organs and their functions.

Difficulty Level: Easy

Skill Level: Remember

3) Which of the following correctly lists the order of a woman’s external genital structures from

uppermost to lowermost (if the woman is seated)?

A) Perineum, clitoris, vaginal opening, urethral opening, prepuce

B) Prepuce, clitoris, vaginal opening, urethral opening, perineum

C) Mons veneris, clitoris, urethral opening, vaginal opening, prepuce

D) Mons veneris, clitoris, urethral opening, vaginal opening, perineum

Answer: D

Page Ref: 42

Learning Objective: LO 2.1 Describe the external female sex organs and their functions.

Difficulty Level: Difficult

Skill Level: Apply

4) The female structure that consists of fatty tissues that covers the pubic bones in front of the body is(are) __________.

A) mons veneris.

B) labia majora.

C) vulva.

D) labia minora.

Answer: A

Page Ref: 42

Learning Objective: LO 2.1 Describe the external female sex organs and their functions.

Difficulty Level: Easy

Skill Level: Remember

5) The outermost folds of skin that protect the inner female genitalia are known as__________.

A) the prepuce.

B) labia minora.

C) labia majora.

D) mons veneris.

Answer: C

Page Ref: 42

Learning Objective: LO 2.1 Describe the external female sex organs and their functions.

Difficulty Level: Easy

Skill Level: Remember

6) Which of the following is the normal appearance of the labia majora?

A) They may be thick or thin, pronounced or flat, noticeable or less noticeable; all are normal variations.

B) They are usually thick, pronounced, and noticeable as folds of skin.

C) They are usually thin, flat, and not very noticeable as folds unless pulled apart.

D) They are usually hairless, light-colored membranes of tissue around the vaginal opening.

Answer: A

Page Ref: 42

Learning Objective: LO 2.1 Describe the external female sex organs and their functions.

Difficulty Level: Difficult

Skill Level: Apply

7) The labia majora__________.

A) are large fleshy folds of skin that run downward from the mons along the sides of the vulva.

B) come together to form the prepuce.

C) are thinner, inner folds of flesh just outside the vaginal opening.

D) have many nerve endings and are primary sources of sexual stimulations.

Answer: A

Page Ref: 42

Learning Objective: LO 2.1 Describe the external female sex organs and their functions.

Difficulty Level: Easy

Skill Level: Remember

8) The sexually sensitive smooth, hairless, inner lips of the vulva are called__________.

A) clitoris.

B) crura.

C) labia majora.

D) labia minora.

Answer: D

Page Ref: 43

Learning Objective: LO 2.1 Describe the external female sex organs and their functions.

Difficulty Level: Easy

Skill Level: Remember

9) Which of the following join at the hood of the clitoris?

A) Introitus

B) Mons veneris

C) The prepuce

D) Labia minora

Answer: D

Page Ref: 43

Learning Objective: LO 2.1 Describe the external female sex organs and their functions.

Difficulty Level: Easy

Skill Level: Remember

10) During sexual stimulation, the labia minora may__________.

A) become firm and longer.

B) become white and rubbery.

C) darken and swell.

D) secrete sex hormones.

Answer: C

Page Ref: 43

Learning Objective: LO 2.1 Describe the external female sex organs and their functions.

Difficulty Level: Easy

Skill Level: Remember

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bestsellers

Quick Buy

Test Bank For Human Sexuality in a Changing World 10th Edition Rathus

Original price was: $50.00.Current price is: $13.00.
(0 Reviews)
ISBN-10 ‏ : ‎ 0134525078 ISBN-13 ‏ : ‎ 978-0134525075 Publisher ‏ : ‎ Pearson; 10th edition Authors: Spencer A. Rathus, Jeff Nevid, Lois Fichner-Rathus
Quick Buy

Test Bank For Human Sexuality Diversity in Contemporary America 9th Edition by William Yarber

Original price was: $50.00.Current price is: $24.00.
(0 Reviews)
ISBN-10 ‏ : ‎ 9780077861940 ISBN-13 ‏ : ‎ 978-0077861940 Publisher ‏ : ‎ McGraw Hill; 9th edition Authors: William Yarber, Barbara Sayad
Quick Buy

Test Bank For Human Sexuality Diversity in Contemporary Society 10th Edition By William Yarber

Original price was: $50.00.Current price is: $35.00.
(0 Reviews)
ISBN-10 ‏ : ‎ 1260397122 ISBN-13 ‏ : ‎ 978-1260397123 Publisher ‏ : ‎ McGraw Hill; 10th edition Authors: William Yarber, Barbara Sayad
Quick Buy

Test Bank For Human Sexuality in a world of diversity 5th Canadian Edition By Rathus

Original price was: $60.00.Current price is: $30.00.
(0 Reviews)
ISBN-10 ‏ : ‎ 0205968775 ISBN-13 ‏ : ‎ 978-0205968770 Publisher ‏ : ‎ Pearson Canada; 5th edition Author: Spencer A. Rathus
Quick Buy

Test Bank For Human Sexuality In a World of Diversity Canadian 4th Edition By Rathus

Original price was: $50.00.Current price is: $20.00.
(0 Reviews)
ISBN-10 ‏ : ‎ 020501576X ISBN-13 ‏ : ‎ 978-0205015764 Publisher ‏ : ‎ Pearson Canada; 4th edition Author: Spencer A. Rathus, Jeffrey S. Nevid Ph.D., Lois Fichner-Rathus, Edward S. Herold, Alex McKay
Quick Buy

Test Bank For Human Sexuality Self, Society And Culture 1st Edition By Gilbert Herdt

Original price was: $60.00.Current price is: $28.00.
(0 Reviews)
ISBN-10 ‏ : ‎ 0073532169 ISBN-13 ‏ : ‎ 978-0073532165 Publisher ‏ : ‎ McGraw Hill; 1st edition Author : Gilbert Herdt, Nicole Polen-Petit

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart