Search

Need help? examezone@gmail.com

In Stock

Test Bank For Information Systems 5th Edition By Baltzan

ISBN-10 ‏ : ‎ 1259924912
ISBN-13 ‏ : ‎ 978-1259924910
Publisher ‏ : ‎ McGraw Hill; 5th edition
Author: Paige Baltzan

Original price was: $50.00.Current price is: $22.00.

SKU:TB000724

Test Bank For Information Systems 5th Edition By Baltzan

M: Information Systems, 5e (Baltzan)

Appendix B

1) File Transfer Protocol (FTP) allows files containing text, programs, graphics, numerical data, and so on to be downloaded off or uploaded onto a network.

Answer: TRUE

Explanation: File Transfer Protocol (FTP) allows files containing text, programs, graphics, numerical data, and so on to be downloaded off or uploaded onto a network.

Difficulty: 1 Easy

Topic: Compare LAN, WAN, MAN

Bloom’s: Remember

Accessibility: B-1 Compare LANs, WANs, and MANs.

Gradable: automatic

Learning Outcome: Keyboard Navigation

2) Telecommunication systems enable the transmission of data over public or private networks.

Answer: TRUE

Explanation: Telecommunication systems enable the transmission of data over public or private networks.

Difficulty: 1 Easy

Topic: Compare LAN, WAN, MAN

Bloom’s: Remember

Accessibility: B-1 Compare LANs, WANs, and MANs.

Gradable: automatic

Learning Outcome: Keyboard Navigation

3) A network is a communications system created by linking two or more devices and establishing a standard methodology by which they can communicate.

Answer: TRUE

Explanation: A network is a communications system created by linking two or more devices and establishing a standard methodology by which they can communicate.

Difficulty: 1 Easy

Topic: Compare LAN, WAN, MAN

Bloom’s: Remember

Accessibility: B-1 Compare LANs, WANs, and MANs.

Gradable: automatic

Learning Outcome: Keyboard Navigation

4) A wide area network (WAN) spans a large geographic area, such as a state, province, or country. WANs often connect multiple smaller networks, such as local area networks or metropolitan area networks. The world’s most popular WAN is the Internet. A metropolitan area network (MAN) is a large computer network usually spanning a city.

Answer: TRUE

Explanation: A wide area network (WAN) spans a large geographic area, such as a state, province, or country. WANs often connect multiple smaller networks, such as local area networks or metropolitan area networks. The world’s most popular WAN is the Internet. A metropolitan area network (MAN) is a large computer network usually spanning a city.

Difficulty: 1 Easy

Topic: Compare LAN, WAN, MAN

Bloom’s: Remember

Accessibility: B-1 Compare LANs, WANs, and MANs.

Gradable: automatic

Learning Outcome: Keyboard Navigation

5) A MAN is a set of communication rules to make sure that everyone speaks the same language.

Answer: FALSE

Explanation: A protocol is a set of communication rules to make sure that everyone speaks the same language.

Difficulty: 1 Easy

Topic: Compare LAN, WAN, MAN

Bloom’s: Remember

Accessibility: B-1 Compare LANs, WANs, and MANs.

Gradable: automatic

Learning Outcome: Keyboard Navigation

6) A WAN is a card that plugs into the back (or side) of your computers and lets them send and receive messages from other computers.

Answer: FALSE

Explanation: A network interface card (NIC) is a card that plugs into the back (or side) of your computers and lets them send and receive messages from other computers.

Difficulty: 1 Easy

Topic: Compare LAN, WAN, MAN

Bloom’s: Remember

Accessibility: B-1 Compare LANs, WANs, and MANs.

Gradable: automatic

Learning Outcome: Keyboard Navigation

7) Cable is the medium to connect all of the computers.

Answer: TRUE

Explanation: Cable is the medium to connect all of the computers.

Difficulty: 1 Easy

Topic: Compare LAN, WAN, MAN

Bloom’s: Remember

Accessibility: B-1 Compare LANs, WANs, and MANs.

Gradable: automatic

Learning Outcome: Keyboard Navigation

8) A hub (switch or router) is the hardware to perform traffic control.

Answer: TRUE

Explanation: A hub (switch or router) is the hardware to perform traffic control.

Difficulty: 1 Easy

Topic: Compare LAN, WAN, MAN

Bloom’s: Remember

Accessibility: B-1 Compare LANs, WANs, and MANs.

Gradable: automatic

Learning Outcome: Keyboard Navigation

9) Topology includes peer-to-peer networks and client/server networks.

Answer: FALSE

Explanation: Architecture includes peer-to-peer networks and client/server networks.

Difficulty: 1 Easy

Topic: Compare LAN, WAN, MAN

Bloom’s: Remember

Accessibility: B-1 Compare LANs, WANs, and MANs.

Gradable: automatic

Learning Outcome: Keyboard Navigation

10) Protocols includes bus, star, ring, hybrid, and wireless.

Answer: FALSE

Explanation: Topology includes bus, star, ring, hybrid, wireless.

Difficulty: 1 Easy

Topic: Compare LAN, WAN, MAN

Bloom’s: Remember

Accessibility: B-1 Compare LANs, WANs, and MANs.

Gradable: automatic

Learning Outcome: Keyboard Navigation

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bestsellers

Quick Buy

Test Bank For Information Security And IT Risk Management 1st Edition by Manish Agrawal

Original price was: $50.00.Current price is: $24.00.
(0 Reviews)
ISBN-10 ‏ : ‎ 1118335899 ISBN-13 ‏ : ‎ 978-1118335895 Publisher ‏ : ‎ Wiley; 1st edition Author: Manish Agrawal, Alex Campoe, Eric Pierce
Quick Buy

Test Bank For M Information Systems 2nd Edition by Paige Baltza

Original price was: $55.00.Current price is: $28.00.
(0 Reviews)
Quick Buy

Test Bank For Information Systems 5th Edition By Baltzan

Original price was: $50.00.Current price is: $22.00.
(0 Reviews)
ISBN-10 ‏ : ‎ 1259924912 ISBN-13 ‏ : ‎ 978-1259924910 Publisher ‏ : ‎ McGraw Hill; 5th edition Author: Paige Baltzan
Quick Buy

Test Bank For Information Systems For Business An Experiential Approach 1st Edition By Craig Van

Original price was: $50.00.Current price is: $20.00.
(0 Reviews)
ISBN-10 ‏ : ‎ 9780470903728 ISBN-13 ‏ : ‎ 978-0470903728

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart