Search

Need help? examezone@gmail.com

In Stock

Test Bank For Information Technology For Managers 2nd Edition by George Reynolds

ISBN-10 ‏ : ‎ 1305389832
ISBN-13 ‏ : ‎ 978-1305389830
Publisher ‏ : ‎ Cengage Learning; 2nd edition
Author: George Reynolds

Original price was: $50.00.Current price is: $20.00.

SKU:TB000731

Test Bank For Information Technology For Managers 2nd Edition by George Reynolds

CHAPTER 6— COLLABORATION TOOLS

MULTIPLE CHOICE

1. A(n) _____ allows users to leave messages or read public messages that announce upcoming events, new products, and changes in services as well as solutions to problems encountered using the organization’s products or services.

a. electronic bulletin board

b. calendaring software

c. presence information tool

d. intermediate workspace

ANS: A

RATIONALE: An electronic bulletin board allows users to leave messages or read public messages that announce upcoming events, new products, and changes in services as well as solutions to problems encountered using the organization’s products or services. Organizations often add bulletin board capabilities to their Web sites to attract a community of users and increase site traffic.

2. Why do organizations add bulletin board capabilities to their Web sites?

a. To create audio programs

b. To provide technical support

c. To increase site traffic

d. To upgrade system software

ANS: C

RATIONALE: An electronic bulletin board allows users to leave messages or read public messages that announce upcoming events, new products, and changes in services as well as solutions to problems encountered using the organization’s products or services. Organizations often add bulletin board capabilities to their Web sites to attract a community of users and increase site traffic.

3. Which of the following is a collaboration tool used by organizations to keep visitors informed about developments associated with the organization?

a. A shared workspace

b. Web conferencing

c. A presence information tool

d. An electronic bulletin board

ANS: D

RATIONALE: An electronic bulletin board allows users to leave messages or read public messages that announce upcoming events, new products, and changes in services as well as solutions to problems encountered using the organization’s products or services. Organizations often add bulletin board capabilities to their Web sites to attract a community of users and increase site traffic. Often the bulletin board is used to keep visitors informed about developments associated with the organization.

4. A _____ is a Web site in which contributors provide ongoing commentary on a particular subject. It is also used as a personal online diary or as a way to address current issues and local news.

a. wiki

b. blog

c. podcast

d. Webcast

ANS: B

RATIONALE: A blog is a Web site in which contributors provide ongoing commentary on a particular subject. A blog is sometimes used as a personal online diary or as a way to address current issues and local news.

5. Increasingly, organizations are using _____ externally for branding, marketing, or public relations purposes.

a. corporate presence information

b. corporate podcasts

c. corporate blogs

d. corporate wikis

ANS: C

RATIONALE: A blog is a Web site in which contributors provide ongoing commentary on a particular subject. A blog provides updates on organizational efforts, including new products and services. Increasingly, organizations are using corporate blogs externally for branding, marketing, or public relations purposes.

6. _____ can be a good way for a corporation to make itself appear more personable and appealing.

a. Corporate blogging

b. Corporate auditing

c. Corporate financing

d. Corporate training

ANS: A

RATIONALE: Increasingly, organizations are using corporate blogs externally for branding, marketing, or public relations purposes. Corporate blogging can be a good way for a corporation to make itself appear more personable and appealing.

7. Which of the following is true of the First Amendment of the U.S. Constitution?

a. It protects Americans from high tax rates and enables them to be eligible for federal insurance policies.

b. It protects Americans’ rights to freedom of religion and freedom of expression.

c. It delays laws that affect employees’ salary increases from taking effect until after the next congressional election.

d. It protects employees’ property rights and provides compensation in case the state takes over the organization.

ANS: B

RATIONALE: The First Amendment of the U.S. Constitution protects Americans’ rights to freedom of religion and freedom of expression. This amendment provides protection from potential actions by the federal government. It does not apply to actions that private companies or individuals may take if what the employee says is untrue and damages the organization or individual.

8. _____ allows people to capture and record scheduled meetings and events.

a. A firewall

b. Really Simple Syndication

c. A shared workspace

d. Calendaring software

ANS: D

RATIONALE: Calendaring software allows people to capture and record scheduled meetings and events. It can also be used to determine the resource availability and schedule rooms and meetings.

9. Identify the collaboration tool used by organizations to determine the availability of team members and to send email notifications and reminders for meetings and event participations.

a. Really Simple Syndication

b. Calendaring software

c. A Webcast

d. A podcast

ANS: B

RATIONALE:

Calendaring software allows people to capture and record scheduled meetings and events. The software enables you to check the electronic calendar of team members for open time slots and to send email notifications and reminders to meeting and event participants.

10. A project manager in Sam’s Inc. has to update his fifty-member team on an upcoming project. He needs to schedule a meeting with all the members for this purpose. He finds it difficult to know the availability of each member to schedule the meeting at a convenient time. Which of the following collaboration tools will help the project manager to find the availability of the members?

a. Calendaring software

b. A podcast

c. A Web conference

d. Really Simple Syndication

ANS: A

RATIONALE: Calendaring software allows people to capture and record scheduled meetings and events. The software enables one to check the electronic calendar of team members for open time slots and to send email notifications and reminders to meeting and event participants.

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bestsellers

Quick Buy

Test Bank For Information Technology Auditing 4th Edition James A Hall

Original price was: $50.00.Current price is: $25.00.
(0 Reviews)
ISBN-10 ‏ : ‎ 1133949886 ISBN-13 ‏ : ‎ 978-1133949886 Publisher ‏ : ‎ Cengage Learning; 4th edition Author: James A. Hall
Quick Buy

Test Bank For Information Technology For Managers 2nd Edition by George Reynolds

Original price was: $50.00.Current price is: $20.00.
(0 Reviews)
ISBN-10 ‏ : ‎ 1305389832 ISBN-13 ‏ : ‎ 978-1305389830 Publisher ‏ : ‎ Cengage Learning; 2nd edition Author: George Reynolds
Quick Buy

Test Bank For Information Technology Project Management 9th Edition Kathy Schwalbe

Original price was: $50.00.Current price is: $22.00.
(0 Reviews)
ISBN-10 ‏ : ‎ 9781337101356 ISBN-13 ‏ : ‎ 978-1337101356 Publisher ‏ : ‎ Cengage Learning; 9th edition Author: Kathy Schwalbe
Quick Buy

Test Bank For IT Strategy 1st Edition James McKeen

Original price was: $50.00.Current price is: $25.00.
(0 Reviews)
ISBN-10 ‏ : ‎ 0136036317 ISBN-13 ‏ : ‎ 978-0136036319 Publisher ‏ : ‎ Pearson; 1st edition Authors: James D. McKeen (Author)

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart