Search

Need help? examezone@gmail.com

In Stock

Test Bank For International Marketing 10th Edition by Michael R. Czinkota

ISBN-10 ‏ : ‎ 113362751X
ISBN-13 ‏ : ‎ 978-1133627517
Publisher ‏ : ‎ Cengage Learning; 10th edition
Authors: Michael R. Czinkota, Ilkka A. Ronkainen

Original price was: $50.00.Current price is: $24.00.

SKU:TB000784

Test Bank For International Marketing 10th Edition by Michael R. Czinkota

Chapter 4: The Economic Environment

TRUE/FALSE

1.Global aspirants are mature global companies intent on adapting their existing product lines to capture new, emerging global middle markets.

ANS: F PTS: 1 DIF: Moderate REF: p. 91

OBJ:LO: 4-1NAT:BUSPROG: Analytic

STA:DISC: International PerspectiveKEY:Bloom’s: Knowledge

2.Three of the five major industrialized countries in the world that are referred to as the Group of Five include Chile, Canada, and Mexico.

ANS: F PTS: 1 DIF: Easy REF: p. 92

OBJ:LO: 4-1NAT:BUSPROG: Analytic

STA:DISC: International PerspectiveKEY:Bloom’s: Knowledge

3.The main dimensions of a market can be captured by considering variables such as those relating to the population and its various characteristics, infrastructure, and social development.

ANS: T PTS: 1 DIF: Easy REF: p. 95

OBJ:LO: 4-1NAT:BUSPROG: Analytic

STA:DISC: International PerspectiveKEY:Bloom’s: Knowledge

4.As the life expectancy in a market extends and new target markets become available, international marketers may be able to extend product life cycles by marketing them abroad.

ANS: T PTS: 1 DIF: Moderate REF: p. 96

OBJ:LO: 4-1NAT:BUSPROG: Analytic

STA:DISC: International PerspectiveKEY:Bloom’s: Knowledge

5.A household refers to only related people who live in the same housing unit.

ANS: F PTS: 1 DIF: Easy REF: p. 96

OBJ:LO: 4-1NAT:BUSPROG: Analytic

STA:DISC: International PerspectiveKEY:Bloom’s: Knowledge

6.Consumption patterns remain unaffected by increased urbanization of markets.

ANS: F PTS: 1 DIF: Moderate REF: p. 97

OBJ:LO: 4-1NAT:BUSPROG: Analytic

STA:DISC: International PerspectiveKEY:Bloom’s: Knowledge

7.Purchasing power is a function of three distinct elements: available resources, climate, and supply.

ANS: F PTS: 1 DIF: Moderate REF: p. 97

OBJ:LO: 4-1NAT:BUSPROG: Analytic

STA:DISC: International PerspectiveKEY:Bloom’s: Knowledge

8.Income is most indicative of the market potential for most consumer and industrial products and services.

ANS: T PTS: 1 DIF: Moderate REF: p. 98

OBJ:LO: 4-1NAT:BUSPROG: Analytic

STA:DISC: International PerspectiveKEY:Bloom’s: Knowledge

9.Purchasing power parity (PPP) refers to the rate at which one country’s currency can be exchanged for another country’s currency.

ANS: F PTS: 1 DIF: Moderate REF: p. 98

OBJ:LO: 4-1NAT:BUSPROG: Analytic

STA:DISC: International PerspectiveKEY:Bloom’s: Knowledge

10.Per capita GDP is often used as a primary indicator for evaluating purchasing power.

ANS: T PTS: 1 DIF: Moderate REF: p. 98

OBJ:LO: 4-1NAT:BUSPROG: Analytic

STA:DISC: International PerspectiveKEY:Bloom’s: Knowledge

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bestsellers

Quick Buy

Test Bank For International Marketing 10th Edition by Michael R. Czinkota

Original price was: $50.00.Current price is: $24.00.
(0 Reviews)
ISBN-10 ‏ : ‎ 113362751X ISBN-13 ‏ : ‎ 978-1133627517 Publisher ‏ : ‎ Cengage Learning; 10th edition Authors: Michael R. Czinkota, Ilkka A. Ronkainen
Quick Buy

Test Bank For Marketing The Core 8th Edition By Roger Kerin

Original price was: $55.00.Current price is: $25.00.
(0 Reviews)
Quick Buy

Test Bank For Marketing 6th Edition by Dhruv Grewal

Original price was: $55.00.Current price is: $28.00.
(0 Reviews)
Quick Buy

Test Bank For MKTG 5 5th Edition by Charles W. Lamb

Original price was: $55.00.Current price is: $28.00.
(0 Reviews)
Quick Buy

Test Bank For International Marketing 17th Edition By Philip R - John L

Original price was: $50.00.Current price is: $24.00.
(0 Reviews)
ISBN-10 ‏ : ‎ 9780077842161 ISBN-13 ‏ : ‎ 978-0077842161 Publisher ‏ : ‎ McGraw-Hill Education; 17th edition Authors: Philip R. Cateora, John Graham, Mary C Gilly
Quick Buy

Test Bank For Marketing 7th Edition by Dhruv Grewal

Original price was: $55.00.Current price is: $28.00.
(0 Reviews)

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart