Search

Need help? examezone@gmail.com

In Stock

Test Bank For Interpersonal Communication 1st Edition by Teri Kwal Gamble

ISBN-10 ‏ : ‎ 1452220131
ISBN-13 ‏ : ‎ 978-1452220130
Publisher ‏ : ‎ SAGE Publications, Inc; 1st edition
Authors: Teri Kwal Gamble, Michael W. Gamble

Original price was: $50.00.Current price is: $19.00.

SKU:TB000792

Test Bank For Interpersonal Communication 1st Edition by Teri Kwal Gamble

  1. Chapter 3: Perception

    Multiple Choice

    1. Basing our impressions solely on an abbreviated behavioral pattern is known as ____________________________.

    A) Trusting

    B) Thin slicing

    C) Impression Theory

    D) Perception

    Ans: B

    2. Perception is a consequence of which of the following?

    A) Who we are

    B) What we choose to see

    C) Where we are

    D) All of the above

    Ans: D

    3. If you believe that those in positions of power have overriding interests in preserving their place in the social hierarchy, you subscribe to which theory?

    A) Perception Checking

    B) Uncertainty Reduction

    C) Standpoint

    D) Selective Exposure

    Ans: C

    4. When we direct our attention to some stimuli while choosing to ignore others, we demonstrate________ _________.

    A) Selective exposure

    B) Selective perception

    C) Selective attention

    D) Selective retention

    Ans: B

    5. Our preference for people and messages that confirm our existing beliefs, attitudes, or values is known as ________________.

    A) Selective exposure

    B) Selective perception

    C) Selective attention

    D) Selective retention

    Ans: A

    6. This helps us to create a limited, but more coherent, and personally meaningful picture of the world; that picture conforms to our beliefs, expectations, and convictions.

    A) Selective exposure

    B) Selective perception

    C) Selective attention

    D) Selective retention

    Ans: B

    7. Every time we fill in a missing perceptual piece we exhibit what organizational strategy?

    A) Perceptual constancy

    B) Figure ground principle

    C) Closure

    D) Scripting

    Ans: C

    8. Perceptual constancy utilizes two different concepts; which are they?

    A) Schemata and schema

    B) Schemata and scripts

    C) Affectors and detractors

    D) Scripts and affectors

    Ans: B

    9. ________________ is a composite of what we read, piece together, experience, and/or want to be true.

    A) Memory

    B) Affectors

    C) Scripts

    D) Schemata

    Ans: A

    10. We tend to recall information that is consistent with our ____________ and discount or forget that which is not.

    A) Minds

    B) Opinions

    C) Schema

    D) Attention span

    Ans: C

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bestsellers

Quick Buy

Test Bank For Interpersonal Communication 1st Edition by Teri Kwal Gamble

Original price was: $50.00.Current price is: $19.00.
(0 Reviews)
ISBN-10 ‏ : ‎ 1452220131 ISBN-13 ‏ : ‎ 978-1452220130 Publisher ‏ : ‎ SAGE Publications, Inc; 1st edition Authors: Teri Kwal Gamble, Michael W. Gamble
Quick Buy

Test Bank For Language Culture And Communication 7th Edition by Bonvillain

Original price was: $60.00.Current price is: $30.00.
(0 Reviews)
ISBN-10 ‏ : ‎ 020591764X ISBN-13 ‏ : ‎ 978-0205917648 Publisher ‏ : ‎ Pearson; 7th edition Author: Nancy Bonvillain
Quick Buy

Test Bank For Interpersonal communication 4th Edition by Floyd

Original price was: $50.00.Current price is: $25.00.
(0 Reviews)
ISBN-10 ‏ : ‎ 1260822885 ISBN-13 ‏ : ‎ 978-1260822885 Publisher ‏ : ‎ McGraw Hill; 4th edition Author: Kory Floyd
Quick Buy

Test Bank For Language Disorders in Children 2nd Edition by Joan N. Kaderavek

Original price was: $60.00.Current price is: $30.00.
(0 Reviews)
ISBN-10 ‏ : ‎ 0133352021 ISBN-13 ‏ : ‎ 978-0133352023 Publisher ‏ : ‎ Pearson; 2nd edition Author: Joan Kaderavek
Quick Buy

Test Bank For Interpersonal Communication Relating to Others 6th Canadian Edition By Steven A. Beebe

Original price was: $50.00.Current price is: $24.00.
(0 Reviews)
ISBN-10 ‏ : ‎ 0205207995 ISBN-13 ‏ : ‎ 978-0205207992 Publisher ‏ : ‎ Pearson Education Canada; 6th edition Authors: Steven A. Beebe, Susan J. Beebe, Mark V. Redmond, Terri M. Geerinck
Quick Buy

Test Bank For Interpersonal Conflict 10Th Edition By William

Original price was: $50.00.Current price is: $22.00.
(0 Reviews)
ISBN-10 ‏ : ‎ 0073523941 ISBN-13 ‏ : ‎ 978-0073523941 Publisher ‏ : ‎ McGraw Hill; 10th edition Authors: William Wilmot, Joyce Hocker

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart