Search

Need help? examezone@gmail.com

In Stock

Test Bank For Interpersonal Skills in Organizations 6th edition By Suzanne de Janasz

ISBN-10 ‏ : ‎ 1259911632
ISBN-13 ‏ : ‎ 978-1259911637
Publisher ‏ : ‎ McGraw Hill; 6th edition
Authors: Suzanne de Janasz, Karen Dowd, Beth Schneider

Original price was: $50.00.Current price is: $25.00.

SKU:TB000797

Test Bank For Interpersonal Skills in Organizations 6th edition By Suzanne de Janasz

  1. Chapter 6 Listening and Nonverbal Communication

    1) Listening goes beyond merely hearing what the other person says.

    Answer: TRUE

    Difficulty: 1 Easy

    Accessibility: Keyboard Navigation

    2) Sensing involves understanding the meaning, interpreting the implications, evaluating the nonverbal cues, and remembering a message.

    Answer: FALSE

    Difficulty: 1 Easy

    Accessibility: Keyboard Navigation

    3) Listening is a passive activity.

    Answer: FALSE

    Difficulty: 1 Easy

    Accessibility: Keyboard Navigation

    4) Active listening encourages further communication and has the potential to enhance relationships.

    Answer: TRUE

    Difficulty: 1 Easy

    Accessibility: Keyboard Navigation

    5) Improving managerial listening skills raises performance levels through responsive and creative problem-solving.

    Answer: TRUE

    Difficulty: 1 Easy

    Accessibility: Keyboard Navigation

    6) Successful organizations foster passive listening in the corporate culture.

    Answer: FALSE

    Difficulty: 1 Easy

    Accessibility: Keyboard Navigation

    7) Because the eye is victorious over the ear in the constant process of providing stimulation to the mind, many people do not know how to be effective listeners.

    Answer: TRUE

    Difficulty: 1 Easy

    Accessibility: Keyboard Navigation

    8) Selective perception is a characteristic of active listening.

    Answer: FALSE

    Difficulty: 1 Easy

    Accessibility: Keyboard Navigation

    9) The emotional state of both the sender and the receiver must be considered in eliminating problems in the communication process.

    Answer: TRUE

    Difficulty: 1 Easy

    Accessibility: Keyboard Navigation

    10) Active listening is an acquired skill.

    Answer: TRUE

    Difficulty: 1 Easy

    Accessibility: Keyboard Navigation

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bestsellers

Quick Buy

Test Bank For Launching New Ventures An Entrepreneurial Approach 6th Edition By Kathleen R. Allen

Original price was: $60.00.Current price is: $30.00.
(0 Reviews)
ISBN-10 ‏ : ‎ 053848179X ISBN-13 ‏ : ‎ 978-0538481793 Publisher ‏ : ‎ Cengage Learning; 6th edition Author: Kathleen R. Allen
Quick Buy

Test Bank For ORGB4 4th Edition by Debra L. Nelson

Original price was: $55.00.Current price is: $28.00.
(0 Reviews)
Quick Buy

Test Bank For International Business 4th Edition by Les Dlabay

Original price was: $50.00.Current price is: $24.00.
(0 Reviews)
ISBN-10: 538450428 ISBN-13: 9780538450423 Publisher: Cengage Learning Authors: James Calvert Scott, Ph.D.,Les Dlabay, Ed.D.
Quick Buy

Test Bank For Leading and Managing in Canadian Nursing 1st Canadian Edition By Yoder-Wise

Original price was: $50.00.Current price is: $25.00.
(0 Reviews)
ISBN-10 ‏ : ‎ 1926648617 ISBN-13 ‏ : ‎ 978-1926648613 Publisher ‏ : ‎ Elsevier Canada (CDN Editions); Canadian edition Authors: Patricia S. Yoder-Wise RN EdD NEA-BC ANEF FAAN, Lyle G. Grant RN BComm BSN MSN JD PhD

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart