Search

Need help? examezone@gmail.com

In Stock

Test Bank For Introduction To Information Systems 4th Canadian Edition By Rainer

ISBN-10 ‏ : ‎ 1119309905
ISBN-13 ‏ : ‎ 978-1119309901
Publisher ‏ : ‎ Wiley; 4th edition
Authors: R. Kelly Rainer, Brad Prince, Ingrid Splettstoesser-Hogeterp, Cristobal Sanchez-Rodriguez

Original price was: $50.00.Current price is: $30.00.

SKU:TB000837

Test Bank For Introduction To Information Systems 4th Canadian Edition By Rainer

Chapter 1

Introduction to Information Systems

Question type: True/False

1) Managing the IS function within an organization is the exclusive responsibility of the IS department in contemporary organizations.

Answer: False

Difficulty: Medium

Learning Objective: Identify the reasons why being an informed user of information systems is important in today’s world.

Section Reference: 1.1 Why Should I Study Information Systems?

AACSB: Use of Information Technology

Bloomcode: Comprehension

2) An information system collects, processes, stores, analyzes and disseminates information for a specific purpose.

Answer: True

Difficulty: Medium

Learning Objective: Describe the various types of computer-based information systems in an organization.

Section Reference: 1.2 Overview of Computer-Based Information Systems

AACSB: Use of Information Technology

Bloomcode: Knowledge

3) Information technology relates to any computer-based tools that people use to work with information and to support the information and information-processing needs of an organization.

Answer: True

Difficulty: Easy

Learning Objective: Describe the various types of computer-based information systems in an organization.

Section Reference: Case 1.1 SAMs Chaos

AACSB: Use of Information Technology

Bloomcode: Knowledge

4) IT is enabling more and more people to communicate, collaborate, and compete, thereby levelling the digital playing field.

Answer: True

Difficulty: Easy

Learning Objective: Identify the reasons why being an informed user of information systems is important in today’s world.

Section Reference: Case 1.1 SAMs Chaos

AACSB: Use of Information Technology

Bloomcode: Comprehension

5) IT Audits can be used to find problems with IT systems.

Answer: True

Difficulty: Easy

Learning Objective: Identify the reasons why being an informed user of information systems is important in today’s world.

Section Reference: Case 1.1 SAMs Chaos

AACSB: Use of Information Technology

Bloomcode: Comprehension

6) An informed user of IT can enhance his or her organization’s competitive position.

Answer: True

Difficulty: Easy

Learning Objective: Identify the reasons why being an informed user of information systems is important in today’s world.

Section Reference: 1.1 Why Should I Study Information Systems?

AACSB: Use of Information Technology

Bloomcode: Comprehension

7) If you want to run a multinational company, you need to rent office space and hire at least few employees.

Answer: False

Difficulty: Easy

Learning Objective: Identify the reasons why being an informed user of information systems is important in today’s world.

Section Reference: 1.1 Why Should I Study Information Systems?

AACSB: Use of Information Technology

Bloomcode: Comprehension

8) A systems analyst focuses on determining the information requirements and technical specifications for new applications.

Answer: True

Difficulty: Easy

Learning Objective: Identify the reasons why being an informed user of information systems is important in today’s world.

Section Reference: 1.1 Why Should I Study Information Systems?

AACSB: Use of Information Technology

Bloomcode: Knowledge

9) An auditing manager focuses on the ethical and legal use of information systems and evaluates the quality or effectiveness of such systems.

Answer: True

Difficulty: Medium

Learning Objective: Identify the reasons why being an informed user of information systems is important in today’s world.

Section Reference: 1.1 Why Should I Study Information Systems?

AACSB: Use of Information Technology

Bloomcode: Knowledge

10) The CIO of an organization supervises the day-to-day operations of the data and/or computer centre.

Answer: False

Difficulty: Medium

Learning Objective: Identify the reasons why being an informed user of information systems is important in today’s world.

Section Reference: 1.1 Why Should I Study Information Systems?

AACSB: Use of Information Technology

Bloomcode: Knowledge

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bestsellers

Quick Buy

Test Bank For Information Security And IT Risk Management 1st Edition by Manish Agrawal

Original price was: $50.00.Current price is: $24.00.
(0 Reviews)
ISBN-10 ‏ : ‎ 1118335899 ISBN-13 ‏ : ‎ 978-1118335895 Publisher ‏ : ‎ Wiley; 1st edition Author: Manish Agrawal, Alex Campoe, Eric Pierce
Quick Buy

Test Bank For M Information Systems 2nd Edition by Paige Baltza

Original price was: $55.00.Current price is: $28.00.
(0 Reviews)
Quick Buy

Test Bank For Information Systems 5th Edition By Baltzan

Original price was: $50.00.Current price is: $22.00.
(0 Reviews)
ISBN-10 ‏ : ‎ 1259924912 ISBN-13 ‏ : ‎ 978-1259924910 Publisher ‏ : ‎ McGraw Hill; 5th edition Author: Paige Baltzan
Quick Buy

Test Bank For Information Systems For Business An Experiential Approach 1st Edition By Craig Van

Original price was: $50.00.Current price is: $20.00.
(0 Reviews)
ISBN-10 ‏ : ‎ 9780470903728 ISBN-13 ‏ : ‎ 978-0470903728

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart