Search

Need help? examezone@gmail.com

In Stock

Test Bank For Introduction to Psychology Active Learning Through Modules, International Edition 12tH Edition By Dennis Coon

ISBN-10 ‏ : ‎ 1111343594
ISBN-13 ‏ : ‎ 978-1111343590
Publisher ‏ : ‎ Wadsworth Publishing Co Inc; 12th edition
Authors: Dennis Coon, John Mitterer

Original price was: $50.00.Current price is: $30.00.

SKU:TB000857

Test Bank For Introduction to Psychology Active Learning Through Modules, International Edition 12tH Edition By Dennis Coon

Chapter 9: Motives and Feelings

Module 9.1

MULTIPLE CHOICE

1. In the opening segment of Chapter 9, Robert has a condition in which he is unable to name his emotions. This condition is known as

a.

alexithymia.

b.

agnosia.

c.

Wernicke’s aphasia.

d.

dysgraphia.

ANS: A DIF: Moderate REF: Module 9.1 MSC: TYPE: Application

2. Individuals who have alexithymia are unable to

a.

name their own emotions.

b.

name visual stimuli.

c.

regulate their body temperature due to a lack of homeostasis.

d.

process auditory stimuli.

ANS: A DIF: Moderate REF: Module 9.1 MSC: TYPE: Fact

3. The condition named for the Latin word that means “can’t name emotions” is

a.

dyslexia.

b.

agnosia.

c.

alexithymia.

d.

dysgraphia.

ANS: C DIF: Moderate REF: Module 9.1 MSC: TYPE: Fact

4. Individuals who have alexithymia often experience all of the following EXCEPT for

a.

being unable to name their own emotions.

b.

developing health problems, such as depression or addictive behaviors.

c.

finding it hard to form close relationships with others.

d.

developing delusions of persecution and auditory hallucinations.

ANS: D DIF: Easy REF: Module 9.1 KEY: *

MSC: TYPE: Concept

5. Which of the following is a condition in which individuals cannot easily empathize with the feelings of others, while being only vaguely aware of their own emotions?

a.

agnosia

b.

alexithymia

c.

Wernicke’s aphasia

d.

dysgraphia

ANS: B DIF: Moderate REF: Module 9.1 KEY: *

MSC: TYPE: Concept

6. Motivation and emotion are both derived from the Latin word movere, which means

a.

to mediate.

b.

to move.

c.

to emphasize.

d.

to make.

ANS: B DIF: Moderate REF: Module 9.1 KEY: *

MSC: TYPE: Fact

7. Our motives and emotions are influenced by which of the following?

a.

external cues

b.

expectations

c.

learning and cultural values

d.

all of these

ANS: D DIF: Easy REF: Module 9.1 KEY: *

MSC: TYPE: Concept

8. Motivation is defined as

a.

an internal deficiency that energizes behavior.

b.

the goals which reward our behavior and maintain behavior.

c.

internal mechanisms which initiate, maintain, direct, and terminate behavior.

d.

needs associated with impulses for self-actualization.

ANS: C DIF: Moderate REF: Module 9.1 MSC: TYPE: Fact

9. Which of the following refers to the process of initiating, directing, sustaining, and terminating activities of the organism?

a.

perception

b.

motivation

c.

emotion

d.

learning

ANS: B DIF: Moderate REF: Module 9.1 MSC: TYPE: Fact

10. Motivation is the process of initiating, sustaining, directing, and ____________ the activities of an organism.

a.

supplying

b.

terminating

c.

surveying

d.

elaborating

ANS: B DIF: Moderate REF: Module 9.1 KEY: *

MSC: TYPE: Fact

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bestsellers

Quick Buy

Test Bank For Meteorology Today 11th Edition by C. Donald Ahrens

Original price was: $55.00.Current price is: $28.00.
(0 Reviews)
Quick Buy

Test Bank For Industrial And Organizational Psychology Research and Practice 6th Edition by Paul E. Spector

Original price was: $60.00.Current price is: $30.00.
(0 Reviews)
ISBN-10 ‏ : ‎ 0470949767 ISBN-13 ‏ : ‎ 978-0470949764 Publisher ‏ : ‎ John Wiley & Sons; 6th Edition Author: Paul E. Spector
Quick Buy

Test Bank For Psychology A Journey 5th Edition by Dennis Coon

Original price was: $55.00.Current price is: $28.00.
(0 Reviews)
Quick Buy

Test Bank For Invitation to The Life Span 3rd Edition By Berger

Original price was: $50.00.Current price is: $25.00.
(0 Reviews)
ISBN-10 ‏ : ‎ 1319016308 ISBN-13 ‏ : ‎ 978-1319016302 Publisher ‏ : ‎ WORTH Author: BERGER
Quick Buy

Test Bank For Industrial Organizational Psychology An Applied Approach 8th Edition by Michael G. Aamodt

Original price was: $50.00.Current price is: $15.00.
(0 Reviews)
ISBN-10 ‏ : ‎ 1305118421 ISBN-13 ‏ : ‎ 978-1305118423 Publisher ‏ : ‎ Cengage Learning; 8th edition Author: Michael G. Aamodt

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart