Search

Need help? examezone@gmail.com

In Stock

Test Bank For Invitation to Computer Science 7th Edition G Michael Schneider Judith Gersting

ISBN-10 ‏ : ‎ 1305075773
ISBN-13 ‏ : ‎ 978-1305075771
Publisher ‏ : ‎ Course Technology Inc; 7th edition
Authors: G.Michael Schneider, Judith Gersting

Original price was: $60.00.Current price is: $30.00.

SKU:TB000888

Test Bank For Invitation to Computer Science 7th Edition G Michael Schneider Judith Gersting

Chapter 02: Algorithm Discovery and Design

1. An unstructured, “free-flowing” writing style should be used for writing algorithms.

a. True

b. False

ANSWER: False

POINTS: 1

REFERENCES: 44

2. With a natural language, different readers can interpret the same sentence in totally different ways.

a. True

b. False

ANSWER: True

POINTS: 1

REFERENCES: 45

3. Java and C++ are examples of pseudocode languages.

a. True

b. False

ANSWER: False

POINTS: 1

REFERENCES: 46

4. The three basic sequential operations are called addition, multiplication, and exponentiation.

a. True

b. False

ANSWER: False

POINTS: 1

REFERENCES: 47

5. Input and output enable the computing agent to communicate with the outside world.

a. True

b. False

ANSWER: True

POINTS: 1

REFERENCES: 49

6. The if/then/else operation allows you to select exactly one of three alternatives.

a. True

b. False

ANSWER: False

POINTS: 1

REFERENCES: 51

7. One of the most powerful features of a computer is its ability to handle loops.

a. True

b. False

ANSWER: True

POINTS: 1

REFERENCES: 53

8. Having an infinite loop in an algorithm is an error.

a. True

b. False

ANSWER: True

POINTS: 1

REFERENCES: 54

9. Once an algorithm has been developed, it may itself be used in the construction of other algorithms.

a. True

b. False

ANSWER: True

POINTS: 1

REFERENCES: 70

10. Pattern matching can only be applied to graphics and pictures.

a. True

b. False

ANSWER: False

POINTS: 1

REFERENCES: 77

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bestsellers

Quick Buy

Exploring Lifespan Development 4th Edition Berk Test Bank

Original price was: $55.00.Current price is: $39.00.
(0 Reviews)
Quick Buy

Test Bank For Humanities Through The Arts 10Th Edition By Lee Jacobus

Original price was: $60.00.Current price is: $30.00.
(0 Reviews)
ISBN-10 ‏ : ‎ 1259916871 ISBN-13 ‏ : ‎ 978-1259916878 Publisher ‏ : ‎ McGraw Hill; 10th edition Author : Lee Jacobus, F. David Martin

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart