Search

Need help? examezone@gmail.com

In Stock

Test Bank For Invitation To Health 17th Edition by Hales

ISBN-10 ‏ : ‎ 130563800X
ISBN-13 ‏ : ‎ 978-1305638006
Publisher ‏ : ‎ Brooks/Cole Pub Co; 17th edition
Author: Dianne Hales

Original price was: $60.00.Current price is: $30.00.

SKU:TB000889

Test Bank For Invitation To Health 17th Edition by Hales

CHAPTER NO 5

True / False

1. People of all ages function best in socially supportive environments.​

a. True

b. False

ANSWER: True

REFERENCES: The Social Dimension of Health

LEARNING OBJECTIVES: INHB.HALE.17.5.1 – Discuss the influence of social support on the social dimension of health.

KEYWORDS: Bloom’s: Remember

2. Unhealthy or dysfunctional relationships can be so toxic that they undermine health as well as happiness.​

a. True

b. False

ANSWER: True

REFERENCES: Communicating

LEARNING OBJECTIVES: INHB.HALE.17.5.2 – Describe the skills that must be mastered to enhance communication.

KEYWORDS: Bloom’s: Remember

3. Gender differences in communication begin during puberty.

a. True

b. False

ANSWER: False

REFERENCES: Communicating

LEARNING OBJECTIVES: OBJ: INHB.HALE.17.5.2 – Describe the skills that must be mastered to enhance communication.

KEYWORDS: Bloom’s: Remember

4. Having more than five best friends is impossible now that social networking is the norm.​

a. True

b. False

ANSWER: False

REFERENCES: Forming Relationships

LEARNING OBJECTIVES: INHB.HALE.17.5.3 – Summarize the aspects of relationship building.

KEYWORDS: Bloom’s: Remember

5. ​A minority of Internet users—from 1 to 10 percent in various studies—report symptoms associated with addictive behavior.

a. True

b. False

ANSWER: True

REFERENCES: Living in a Wired World

LEARNING OBJECTIVES: INHB.HALE.17.5.4 – Discuss the ways in which digital communication has drastically changed the dynamics of relationships.

KEYWORDS: Bloom’s: Remember

6. The world’s most popular website was created by a business owners for employees in 2004.​

a. True

b. False

ANSWER: False

REFERENCES: Living in a Wired World

LEARNING OBJECTIVES: INHB.HALE.17.5.4 – Discuss the ways in which digital communication has drastically changed the dynamics of relationships.

KEYWORDS: Bloom’s: Remember

7. ​Studies indicate that college hookups tend to peak between spring semester of the first year of college and fall semester of the second year.

a. True

b. False

ANSWER: True

REFERENCES: Dating on Campus

LEARNING OBJECTIVES: INHB.HALE.17.5.5 – Comment on the trends of physically intimate behaviors that have become popular in recent times.

KEYWORDS: Bloom’s: Remember

8. ​Surprisingly to some, intimate relationships seldom include a sexual relationship.

a. True

b. False

ANSWER: False

REFERENCES: Loving and Being Loved

LEARNING OBJECTIVES: INHB.HALE.17.5.6 – Describe the forms in which relationships can exist.

KEYWORDS: Bloom’s: Remember

9. Even if done for the sake of “teaching” or “helping,” emotional abuse wears away at self-confidence, sense of self-worth, and trust and belief in oneself.

a. True

b. False

ANSWER: True

REFERENCES: Dysfunctional Relationships

LEARNING OBJECTIVES: INHB.HALE.17.5.7 – Discuss the signs of dysfunctional relationships.

KEYWORDS: Bloom’s: Remember

10. Most people say they marry for two reasons: love and security.​

a. True

b. False

ANSWER: False

REFERENCES: Partnering Across the Lifespan

LEARNING OBJECTIVES: INHB.HALE.17.5.8 – Summarize the different forms of partnering that people adopt during their lifetime.

KEYWORDS: Bloom’s: Remember

Multiple Choice

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bestsellers

Quick Buy

Test Bank For Introduction to Health Care 4th Edition By Mitchell

Original price was: $50.00.Current price is: $30.00.
(0 Reviews)
ISBN-10 ‏ : ‎ 130557477X ISBN-13 ‏ : ‎ 978-1305574779 Publisher ‏ : ‎ Cengage Learning; 4th edition Authors: Dakota Mitchell, Lee Haroun
Quick Buy

Test Bank For Introduction to Health Care in a Flash An Interactive Flash Card Approach by Turner RN CMA (AAMA) MA

Original price was: $50.00.Current price is: $30.00.
(0 Reviews)
ISBN-10 ‏ : ‎ 0803625863 ISBN-13 ‏ : ‎ 978-0803625860 Publisher ‏ : ‎ F.A. Davis Company; First edition Author: Marilyn Turner RN CMA (AAMA) MA
Quick Buy

Test Bank For Invitation To Health 17th Edition by Hales

Original price was: $60.00.Current price is: $30.00.
(0 Reviews)
ISBN-10 ‏ : ‎ 130563800X ISBN-13 ‏ : ‎ 978-1305638006 Publisher ‏ : ‎ Brooks/Cole Pub Co; 17th edition Author: Dianne Hales
Quick Buy

Test Bank For Invitation to Health Building Your Future Brief 8th Edition by Dianne Hales

Original price was: $60.00.Current price is: $30.00.
(0 Reviews)
ISBN-10 ‏ : ‎ 1133940005 ISBN-13 ‏ : ‎ 978-1133940005 Publisher ‏ : ‎ Cengage Learning; 8th edition Author: Dianne Hales
Quick Buy

Test Bank For Invitation To Health Live It Now Brief 9th Edition By Dianne Hales

Original price was: $50.00.Current price is: $20.00.
(0 Reviews)
ISBN-10 ‏ : ‎ 1305706595 ISBN-13 ‏ : ‎ 978-1305706590 Publisher ‏ : ‎ Cengage Learning; 9th edition Author: Dianne Hales

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart