Search

Need help? examezone@gmail.com

In Stock

Test Bank For Language Immerse Yourself 4th Edition By Turley MA BSN RN ART CMT

ISBN-10 ‏ : ‎ 0134320476
ISBN-13 ‏ : ‎ 978-0134320472
Publisher ‏ : ‎ Pearson; 4th edition
Author: Susan Turley

Original price was: $60.00.Current price is: $30.00.

SKU:TB000921

Test Bank For Language Immerse Yourself 4th Edition By Turley MA BSN RN ART CMT

Chapter 4 Pulmonology — Respiratory System

4.1 Multiple-Choice Questions

1) Which word is MISSPELLED?

A) eupnea

B) expectoration

C) empyema

D) exspiration

Answer: D

Explanation: A) This is spelled correctly.

B) This is spelled correctly.

C) This is spelled correctly.

D) Correct! The correct spelling is expiration.

Page Ref: 151

Learning Outcome: 4.7

LOD: Knowledge

Question Type: Spelling and Pronouncing

2) Which combining form means “lung”?

A) alveol/o-

B) pulmon/o

C) thorac/o

D) pleur/o-

Answer: B

Explanation: A) Alveol/o– means “air sac.”

B) Correct!

C) Thorac/o– means “chest; thorax.”

D) Pleur/o– means “lung membrane.”

Page Ref: 146

Learning Outcome: 4.7

LOD: Knowledge

Question Type: Word Parts

3) Antibiotic drugs are used to treat pneumococcal pneumonia because it is caused by a ________.

A) virus

B) fungus

C) bacterium

D) dust particle

Answer: C

Explanation: A) Antibiotic drugs are effective only against bacterial infections.

B) Antibiotic drugs are effective only against bacterial infections.

C) Correct!

D) Antibiotic drugs are effective only against bacterial infections.

Page Ref: 167

Learning Outcome: 4.3

LOD: Knowledge

Question Type: Pharmacology

4) Breathing or sleeping that is easier when the patient is in upright position or propped up on pillows is called ________.

A) bradypnea

B) tachypnea

C) orthopnea

D) dyspnea

Answer: C

Explanation: A) Bradypnea is slow breathing.

B) Tachypnea is fast breathing.

C) Correct!

D) Dyspnea is difficult breathing.

Page Ref: 170

Learning Outcome: 4.3

LOD: Knowledge

Question Type: Diseases

5) Which is a type of pneumoconiosis, an occupational lung disease?

A) tuberculosis

B) anthracosis

C) atelectasis

D) bronchiectasis

Answer: B

Explanation: A) This is not an occupational lung disease.

B) Correct! Pneumoconiosis is caused by inhaling dust or particles.

C) This is not an occupational lung disease.

D) This is not an occupational lung disease.

Page Ref: 166

Learning Outcome: 4.3

LOD: Knowledge

Question Type: Diseases

6) A patient with cystic fibrosis would have which treatments?

A) postural drainage and chest percussion

B) bronchodilator drugs

C) digestive enzymes and a high-salt diet

D) all of the above

Answer: D

Explanation: A) This is true, but it is not the only correct answer.

B) This is true, but it is not the only correct answer.

C) This is true, but it is not the only correct answer.

D) Correct!

Page Ref: 163

Learning Outcome: 4.3

LOD: Knowledge

Question Type: Diseases

7) Which patient would have a blood test that showed an elevated of carboxyhemoglobin?

A) a premature newborn

B) a man who attempted suicide by breathing car exhaust fumes in a closed garage

C) a former cigarette smoker with advanced emphysema

D) an elderly woman with Legionnaires’ disease with multiple organ involvement

Answer: B

Explanation: A) This patient would not have an elevated serum carboxyhemoglobin.

B) Correct! Carboxyhemoglobin measures the amount of carbon monoxide in the blood.

C) This patient would not have an elevated serum carboxyhemoglobin.

D) This patient would not have an elevated serum carboxyhemoglobin.

Page Ref: 172

Learning Outcome: 4.3

LOD: Comprehension

Question Type: Diagnostic Procedures

8) For the patient’s cough, the physician prescribed an antitussive drug to ________.

A) dilate constricted airways of the bronchioles

B) kill bacteria

C) suppress the cough center in the brain

D) take away the pain of lung cancer

Answer: C

Explanation: A) This does not describe an antitussive drug.

B) This does not describe an antitussive drug.

C) Correct!

D) This does not describe an antitussive drug.

Page Ref: 180

Learning Outcome: 4.3

LOD: Knowledge

Question Type: Pharmacology

9) Which of these structures is directly posterior to the mouth?

A) oropharynx

B) nasopharynx

C) trachea

D) laryngopharynx

Answer: A

Explanation: A) Correct!

B) The nasopharynx is posterior to the nasal cavity.

C) The trachea is not posterior to the mouth.

D) The laryngopharynx is not posterior to the mouth.

Page Ref: 148

Learning Outcome: 4.1

LOD: Knowledge

Question Type: Anatomy

10) The medical procedure that uses a stethoscope to listen to breath sounds is called ________.

A) aspiration

B) intubation

C) auscultation

D) expectoration

Answer: C

Explanation: A) Aspiration is not a medical procedure.

B) Intubation does not use a stethoscope.

C) Correct! A stethoscope is used to listen to breath sounds.

D) Expectoration is not a medical procedure.

Page Ref: 175

Learning Outcome: 4.3

LOD: Knowledge

Question Type: Medical and Surgical Procedures

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bestsellers

Quick Buy

Test Bank For Introduction to Radiologic and Imaging Sciences and Patient Care 6th Edition by Arlene M. Adler

Original price was: $50.00.Current price is: $30.00.
(0 Reviews)
ISBN-10 ‏ : ‎ 0323315798 ISBN-13 ‏ : ‎ 978-0323315791 Publisher ‏ : ‎ Saunders; 6th edition Authors: Arlene M. Adler MEd R.T.(R) FAEIRS, Richard R. Carlton MS R.T.(R)(CV) FAEIRS
Quick Buy

Test Bank For Kinns The Medical Assistant An Applied Learning Approach 11th Edition by Deborah

Original price was: $60.00.Current price is: $30.00.
(0 Reviews)
ISBN-10 ‏ : ‎ 1416054391 ISBN-13 ‏ : ‎ 978-1416054399 Publisher ‏ : ‎ Saunders; 11th edition Authors: Deborah B. Proctor EdD RN CMA, Alexandra Patricia Adams BBA RMA CMA (AAMA) MA
Quick Buy

Test Bank For Language Immerse Yourself 4th Edition By Turley MA BSN RN ART CMT

Original price was: $60.00.Current price is: $30.00.
(0 Reviews)
ISBN-10 ‏ : ‎ 0134320476 ISBN-13 ‏ : ‎ 978-0134320472 Publisher ‏ : ‎ Pearson; 4th edition Author: Susan Turley
Quick Buy

Test Bank For Marine Science Ist Edition By Peter Castro

Original price was: $55.00.Current price is: $28.00.
(0 Reviews)

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart