Search

Need help? examezone@gmail.com

In Stock

Test Bank For Launching New Ventures An Entrepreneurial Approach 6th Edition By Kathleen R. Allen

ISBN-10 ‏ : ‎ 053848179X
ISBN-13 ‏ : ‎ 978-0538481793
Publisher ‏ : ‎ Cengage Learning; 6th edition
Author: Kathleen R. Allen

Original price was: $60.00.Current price is: $30.00.

SKU:TB000923

Test Bank For Launching New Ventures An Entrepreneurial Approach 6th Edition By Kathleen R. Allen

Chapter 6—Analyzing Product/Service Design and Protection

TRUE/FALSE

1. Each time a new product or service or an improvement to an existing product or service is introduced, it will have gone through a design and development process.

ANS: T PTS: 1 REF: p. 126

2. Product development and intellectual-property development are not closely intertwined.

ANS: F PTS: 1 REF: p. 126

3. A product life cycle is analogous to an industry life cycle with periods of product development, market introduction, growth, maturity, and decline.

ANS: T PTS: 1 REF: p. 128

4. Investors consider research and development, engineering, and testing of new products to be low-risk, so funding for these activities is not difficult for the entrepreneur to secure.

ANS: F PTS: 1 REF: p. 129

5. Poor execution in product development results in missed opportunities to enter the market at a quiet time without immediate competition.

ANS: T PTS: 1 REF: p. 129

6. With the benefits of information and systems technologies, the success rate of new product development has climbed to 85 percent at launch.

ANS: F PTS: 1 REF: p. 130

7. The product development cycle consists of a series of tasks leading to the introduction of the product to the marketplace.

ANS: T PTS: 1 REF: p. 132

8. Intellectual-property rights are legal rights associated with patents, trademarks, copyrights, and trade secrets.

ANS: T PTS: 1 REF: p. 136

9. A patent gives the patent holder the right to defend the patent against others who would attempt to manufacture, use, or sell the invention during the period of the patent.

ANS: T PTS: 1 REF: p. 137

10. Laws and phenomena of nature, naturally occurring substances, abstract mathematical formulas, and ideas are eligible to be patented.

ANS: F PTS: 1 REF: p. 138

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bestsellers

Quick Buy

Test Bank For Launching New Ventures An Entrepreneurial Approach 6th Edition By Kathleen R. Allen

Original price was: $60.00.Current price is: $30.00.
(0 Reviews)
ISBN-10 ‏ : ‎ 053848179X ISBN-13 ‏ : ‎ 978-0538481793 Publisher ‏ : ‎ Cengage Learning; 6th edition Author: Kathleen R. Allen
Quick Buy

Test Bank For ORGB4 4th Edition by Debra L. Nelson

Original price was: $55.00.Current price is: $28.00.
(0 Reviews)
Quick Buy

Test Bank For International Business 4th Edition by Les Dlabay

Original price was: $50.00.Current price is: $24.00.
(0 Reviews)
ISBN-10: 538450428 ISBN-13: 9780538450423 Publisher: Cengage Learning Authors: James Calvert Scott, Ph.D.,Les Dlabay, Ed.D.
Quick Buy

Test Bank For Leading and Managing in Canadian Nursing 1st Canadian Edition By Yoder-Wise

Original price was: $50.00.Current price is: $25.00.
(0 Reviews)
ISBN-10 ‏ : ‎ 1926648617 ISBN-13 ‏ : ‎ 978-1926648613 Publisher ‏ : ‎ Elsevier Canada (CDN Editions); Canadian edition Authors: Patricia S. Yoder-Wise RN EdD NEA-BC ANEF FAAN, Lyle G. Grant RN BComm BSN MSN JD PhD

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart