Search

Need help? examezone@gmail.com

In Stock

Test Bank For Leadership Personal Development And Career Success 4th Edition Dr. Cliff Ricketts

ISBN-10 ‏ : ‎ 1305953819
ISBN-13 ‏ : ‎ 978-1305953819
Publisher ‏ : ‎ Cengage Learning; 4th edition
Authors: Cliff Ricketts, John Ricketts

Original price was: $60.00.Current price is: $30.00.

SKU:TB000939

Test Bank For Leadership Personal Development And Career Success 4th Edition Dr. Cliff Ricketts


Chapter 02: Personality Types

1. When you have heightened understanding of your own personality type, you can identify situations and approaches that will be most conducive to your success.

a. True

b. False

ANSWER: True

POINTS: 1

QUESTION TYPE: True / False

HAS VARIABLES: False

DATE CREATED: 1/27/2016 12:52 PM

DATE MODIFIED: 1/27/2016 12:52 PM

2. Most people have a single temperament type.

a. True

b. False

ANSWER: False

POINTS: 1

QUESTION TYPE: True / False

HAS VARIABLES: False

DATE CREATED: 1/27/2016 12:52 PM

DATE MODIFIED: 1/27/2016 12:52 PM

3. Sanguines tend to be impractical and disorganized.

a. True

b. False

ANSWER: True

POINTS: 1

QUESTION TYPE: True / False

HAS VARIABLES: False

DATE CREATED: 1/27/2016 12:52 PM

DATE MODIFIED: 1/27/2016 12:52 PM

4. To cholerics, excitement and emotions are more important than being responsible and following the rules.

a. True

b. False

ANSWER: False

POINTS: 1

QUESTION TYPE: True / False

HAS VARIABLES: False

DATE CREATED: 1/27/2016 12:52 PM

DATE MODIFIED: 1/27/2016 12:52 PM

5. Cholerics prefer people who are carefree with their money and live for the moment.

a. True

b. False

ANSWER: False

POINTS: 1

QUESTION TYPE: True / False

HAS VARIABLES: False

DATE CREATED: 1/27/2016 12:52 PM

DATE MODIFIED: 1/27/2016 12:52 PM

6. The melancholic type is often referred to as the dark temperament.

a. True

b. False

ANSWER: True

POINTS: 1

QUESTION TYPE: True / False

HAS VARIABLES: False

DATE CREATED: 1/27/2016 12:52 PM

DATE MODIFIED: 1/27/2016 12:52 PM

7. Melancholics prefer to work independently.

a. True

b. False

ANSWER: True

POINTS: 1

QUESTION TYPE: True / False

HAS VARIABLES: False

DATE CREATED: 1/27/2016 12:52 PM

DATE MODIFIED: 1/27/2016 12:52 PM

8. Phlegmatics are typically passive and extreme introverts.

a. True

b. False

ANSWER: True

POINTS: 1

QUESTION TYPE: True / False

HAS VARIABLES: False

DATE CREATED: 1/27/2016 12:52 PM

DATE MODIFIED: 1/27/2016 12:52 PM

9. Temperaments or attitudes can usually be entirely eliminated or changed when necessary.

a. True

b. False

ANSWER: False

POINTS: 1

QUESTION TYPE: True / False

HAS VARIABLES: False

DATE CREATED: 1/27/2016 12:52 PM

DATE MODIFIED: 1/27/2016 12:52 PM

10. People with different dominant styles have different time orientations.

a. True

b. False

ANSWER: True

POINTS: 1

QUESTION TYPE: True / False

HAS VARIABLES: False

DATE CREATED: 1/27/2016 12:52 PM

DATE MODIFIED: 1/27/2016 12:52 PM

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bestsellers

Quick Buy

Test Bank For Leadership Research Findings Practice and Skills 8th Edition by Andrew J. DuBrin

Original price was: $60.00.Current price is: $30.00.
(0 Reviews)
ISBN-10 ‏ : ‎ 1285866363 ISBN-13 ‏ : ‎ 978-1285866369 Publisher ‏ : ‎ Cengage Learning; 8th edition Author: Andrew J. DuBrin
Quick Buy

Test Bank For Introduction to Leadership Concepts And Practice 3rd Edition By Peter G. Northouse

Original price was: $50.00.Current price is: $30.00.
(0 Reviews)
ISBN-10 ‏ : ‎ 9781452259666 ISBN-13 ‏ : ‎ 978-1452259666 Publisher ‏ : ‎ SAGE Publications, Inc; Third edition Author: Peter G. Northouse
Quick Buy

Test Bank For Leadership Enhancing the Lessons of Experience 9Th Edition By Richard Hughes

Original price was: $60.00.Current price is: $30.00.
(0 Reviews)
ISBN-10 ‏ : ‎ 9781260092530 ISBN-13 ‏ : ‎ 978-1260092530 Publisher ‏ : ‎ McGraw-Hill Education; 9th edition Authors: Richard Hughes, Robert Ginnett, Gordon Curphy
Quick Buy

Test Bank For Leadership Experience 7th Edition By Richard L. Daft

Original price was: $60.00.Current price is: $30.00.
(0 Reviews)
ISBN-10 ‏ : ‎ 133710227X ISBN-13 ‏ : ‎ 978-1337102278 Publisher ‏ : ‎ Cengage Learning; 7th edition Author: Richard L. Daft
Quick Buy

Test Bank For Leadership Personal Development And Career Success 4th Edition Dr. Cliff Ricketts

Original price was: $60.00.Current price is: $30.00.
(0 Reviews)
ISBN-10 ‏ : ‎ 1305953819 ISBN-13 ‏ : ‎ 978-1305953819 Publisher ‏ : ‎ Cengage Learning; 4th edition Authors: Cliff Ricketts, John Ricketts
Quick Buy

Test Bank For Leadership Research Findings Practice and Skills 7th Edition by Andrew J. DuBrin

Original price was: $60.00.Current price is: $30.00.
(0 Reviews)
ISBN-10 ‏ : ‎ 113343522X ISBN-13 ‏ : ‎ 978-1133435228 Publisher ‏ : ‎ Cengage Learning; 7th edition Author: Andrew J. DuBrin

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart