Search

Need help? examezone@gmail.com

In Stock

Test Bank For Legal Environment Today 8th Edition By Miller

Publisher ‏ : ‎ Cengage Learning; 8th edition
Authors: Roger LeRoy Miller, Frank B. Cross

Original price was: $60.00.Current price is: $30.00.

SKU:TB000956

Test Bank For Legal Environment Today 8th Edition By Miller

True / False

1. There is really no reason to be acquainted with business laws and government regulations, except to pass this test.

a. True

b. False

ANSWER: False

POINTS: 1

DIFFICULTY: Easy

REFERENCES: Introduction

LEARNING OBJECTIVES: LO – 1

NATIONAL STANDARDS: United States – BUSPROG: Risk Analysis

LOCAL STANDARDS: United States – OH – Default City – AICPA Critical Thinking

KEYWORDS: Bloom’s: Knowledge

2. Law consists of enforceable rules governing relationships among individuals and between individuals and their society.

a. True

b. False

ANSWER: True

POINTS: 1

DIFFICULTY: Easy

REFERENCES: Introduction

LEARNING OBJECTIVES: LO – 1

NATIONAL STANDARDS: United States – BUSPROG: Analytic

LOCAL STANDARDS: United States – OH – Default City – AICPA Legal

KEYWORDS: Bloom’s: Knowledge

3. Laws and government regulations affect almost all business activities.

a. True

b. False

ANSWER: True

POINTS: 1

DIFFICULTY: Easy

REFERENCES: Business Activities and the Legal Environment

LEARNING OBJECTIVES: LO – 1

NATIONAL STANDARDS: United States – BUSPROG: Analytic

LOCAL STANDARDS: United States – OH – Default City – AICPA Legal

KEYWORDS: Bloom’s: Knowledge

4. Many different laws may apply to a single business transaction.

a. True

b. False

ANSWER: True

POINTS: 1

DIFFICULTY: Easy

REFERENCES: Business Activities and the Legal Environment

LEARNING OBJECTIVES: LO – 1

NATIONAL STANDARDS: United States – BUSPROG: Analytic

LOCAL STANDARDS: United States – OH – Default City – AICPA Legal

KEYWORDS: Bloom’s: Knowledge

5. Businesspersons are expected to make decisions that are ethically sound.

a. True

b. False

ANSWER: True

POINTS: 1

DIFFICULTY: Easy

REFERENCES: Business Activities and the Legal Environment

LEARNING OBJECTIVES: LO – 1

NATIONAL STANDARDS: United States – BUSPROG: Analytic

LOCAL STANDARDS: United States – OH – Default City – AICPA Legal

KEYWORDS: Bloom’s: Knowledge

6. Being a small-business owner means that you will never have to take on the role of finance manager, marketing manager or accountant.

a. True

b. False

ANSWER: False

POINTS: 1

DIFFICULTY: Easy

REFERENCES: Business Activities and the Legal Environment

LEARNING OBJECTIVES: LO – 1

NATIONAL STANDARDS: United States – BUSPROG: Analytic

LOCAL STANDARDS: United States – OH – Default City – AICPA Legal

KEYWORDS: Bloom’s: Knowledge

7. State laws are the supreme law of the United States.

a. True

b. False

ANSWER: False

POINTS: 1

DIFFICULTY: Easy

REFERENCES: Sources of American Law

LEARNING OBJECTIVES: LO – 1

NATIONAL STANDARDS: United States – BUSPROG: Analytic

LOCAL STANDARDS: United States – OH – Default City – AICPA Legal

KEYWORDS: Bloom’s: Knowledge

8. The federal government and the states have the same constitution.

a. True

b. False

ANSWER: False

POINTS: 1

DIFFICULTY: Easy

REFERENCES: Sources of American Law

LEARNING OBJECTIVES: LO – 1

NATIONAL STANDARDS: United States – BUSPROG: Analytic

LOCAL STANDARDS: United States – OH – Default City – AICPA Legal

KEYWORDS: Bloom’s: Knowledge

9. A state law that conflicts with the U.S. Constitution will be deemed unconstitutional.

a. True

b. False

ANSWER: True

POINTS: 1

DIFFICULTY: Easy

REFERENCES: Sources of American Law

LEARNING OBJECTIVES: LO – 1

NATIONAL STANDARDS: United States – BUSPROG: Analytic

LOCAL STANDARDS: United States – OH – Default City – AICPA Legal

KEYWORDS: Bloom’s: Knowledge

10. State constitutions are supreme within their respective borders.

a. True

b. False

ANSWER: True

POINTS: 1

DIFFICULTY: Easy

REFERENCES: Sources of American Law

LEARNING OBJECTIVES: LO – 1

NATIONAL STANDARDS: United States – BUSPROG: Analytic

LOCAL STANDARDS: United States – OH – Default City – AICPA Legal

KEYWORDS: Bloom’s: Knowledge

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bestsellers

Quick Buy

Test Bank For Launching New Ventures An Entrepreneurial Approach 6th Edition By Kathleen R. Allen

Original price was: $60.00.Current price is: $30.00.
(0 Reviews)
ISBN-10 ‏ : ‎ 053848179X ISBN-13 ‏ : ‎ 978-0538481793 Publisher ‏ : ‎ Cengage Learning; 6th edition Author: Kathleen R. Allen
Quick Buy

Test Bank For ORGB4 4th Edition by Debra L. Nelson

Original price was: $55.00.Current price is: $28.00.
(0 Reviews)
Quick Buy

Test Bank For International Business 4th Edition by Les Dlabay

Original price was: $50.00.Current price is: $24.00.
(0 Reviews)
ISBN-10: 538450428 ISBN-13: 9780538450423 Publisher: Cengage Learning Authors: James Calvert Scott, Ph.D.,Les Dlabay, Ed.D.
Quick Buy

Test Bank For Leading and Managing in Canadian Nursing 1st Canadian Edition By Yoder-Wise

Original price was: $50.00.Current price is: $25.00.
(0 Reviews)
ISBN-10 ‏ : ‎ 1926648617 ISBN-13 ‏ : ‎ 978-1926648613 Publisher ‏ : ‎ Elsevier Canada (CDN Editions); Canadian edition Authors: Patricia S. Yoder-Wise RN EdD NEA-BC ANEF FAAN, Lyle G. Grant RN BComm BSN MSN JD PhD

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart