Search

Need help? examezone@gmail.com

In Stock

Test Bank For Listening to Western Music 8th Edition by Craig Wright

  • ISBN-10 ‏ : ‎ 1305587006
  • ISBN-13 ‏ : ‎ 978-1305587007
  • Publisher ‏ : ‎ Cengage Learning; 8th edition
  • Author: Craig Wright

Original price was: $60.00.Current price is: $30.00.

SKU:TB000964

Test Bank For Listening to Western Music 8th Edition by Craig Wright

CHAPTER 03: COLOR, TEXTURE, FORM, AND STYLE

Multiple Choice

1. The term referring to the level of volume at which sounds are produced is:​

a. ​homophony

b. ​crescendo

c. ​texture

d. ​dynamics

e. ​ostinato

ANSWER: d

2. Musicians traditionally use Italian words for musical dynamics because the terms were first used when Italian musicians dominated Western music.​

a. ​true

b. ​false

ANSWER: a

3. The musical term for loud is:​

a. ​forte

b. ​timbre

c. ​piano

d. ​glissando

e. ​syncopation

ANSWER: a

4. The musical term that tells the musician to sing or play softly is:​

a. ​crescendo

b. ​piano

c. ​glissando

d. ​ritard

e. ​diminuendo

ANSWER: b

5. Identify the term that best describes what is happening in the listening example.​

a. ​syncopation

b. ​rondo

c. ​crescendo

d. ​vibrato

e. ​pizzicato

ANSWER: c

OTHER: Strauss, Also sprach Zarathustra, DL 2, 0:55-1:25

6. The term “crescendo” describes a gradual increase in the volume of sound.​

a. ​true

b. ​false

ANSWER: a

7. “Diminuendo” means to decrease the music’s dynamic level in a sudden and unexpected manner.​

a. ​true

b. ​false

ANSWER: b

8. There are two synonymous terms that describe a gradual decrease in dynamics. One is “diminuendo,” what is the other?​

a. ​dissonance

b. ​encore

c. ​defibrillation

d. ​baritone

e. ​decrescendo

ANSWER: e

9. Which term refers to the distinctive tone quality of a sound?​

a. ​color

b. ​pizzicato

c. ​texture

d. ​tremolo

e. ​tempo

ANSWER: a

10. Which term is synonymous with “color”?​

a. ​crescendo

b. ​glissando

c. ​tremolo

d. ​timbre

e. ​counterpoint

ANSWER: d

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart