Search

Need help? examezone@gmail.com

In Stock

Test Bank For Management of Occupational Health and Safety Canadian 7th Edition By Kelloway

  • ISBN-10 ‏ : ‎ 0176580573
  • ISBN-13 ‏ : ‎ 978-0176580575
  • Publisher ‏ : ‎ Top Hat; 3rd edition
  • Authors: Robert Hebdon, Travor Brown

Original price was: $55.00.Current price is: $27.00.

SKU:TB0001016

Test Bank For Management of Occupational Health and Safety Canadian 7th Edition By Kelloway

Chapter 2 Legislative Framework MULTICHOICE

1. WHMIS legislation applies to which type of workplace hazards? (A) biological hazards
(B) chemical hazards
(C) psychological hazards

(D) physical hazards Answer : (B)

2. Which of the following is NOT an employer general duty?
(A) appoint a competent supervisor
(B) prepare policies regarding workplace violence and workplace harassment (C) appoint a Board of Directors
(D) inform supervisors and workers of possible hazards
Answer : (C)

3. Which of the following provides guidelines for the presentation of information on chemical hazards in the workplace?

(A) the Chemical Recognition and Information System
(B) the Workplace Hazardous Materials Information System (C) the Workers’ Compensation Act
(D) the Dangerous Goods Act
Answer : (B)

4. What are the two essential limitations on the right to refuse unsafe work outlined in OH&S Acts across Canada?

(A) There are no limits on the right to refuse unsafe work in Canadian jurisdictions.
(B) The worker has previously performed the task, or the refusal would place another person’s safety

in jeopardy.
(C) The employee works in a declared profession such as policing, or the refusal would place another

person’s safety in jeopardy.

(D) The task in question is a normal condition of employment, or the refusal would place another person’s safety in jeopardy.

Answer : (D)

5. Edwin is the owner of a chain of autobody shops in New Brunswick. He has been charged with criminal negligence causing death following a fatal incident at one of his shops. These charges have been laid under which of the following pieces of legislation?

(A) the Criminal Code of Canada (B) the federal OH&S Act
(C) the New Brunswick OH&S Act (D) the New Brunswick Crimes Act Answer : (A)

6. Ella and Anwar are certified members of the JHSC at an Ontario-based cleaning products manufacturer. Ella represents the management side and Anwar the employee side. When they noticed that there was a problem with the ventilation at their main plant they agreed to halt operations. Which of the following have Ella and Anwar enacted?

(A) a bilateral work stoppage
(B) a unilateral work stoppage
(C) the right to refuse unsafe work (D) a safety inspection
Answer : (A)

7. Which of the following systems for the classification and labelling of chemicals is being adopted by countries around the world?

(A) OHSA (B) ISO
(C) CSA
(D) GHS Answer : (D)

8. What is the term for the specific rules that are not legally enforceable unless referred to in a

regulation or an act?

(A) codes
(B) standards
(C) enforcements
(D) guidelines and policies Answer : (D)

9. Which of the following is a duty described under OH&S legislation to be undertaken because of a health and safety regulation?

(A) mandated duty (B) general duty (C) prescribed duty (D) safety duty Answer : (C)

10. Tim works at a machine shop. He notices that one of the guards on a grinder is very loose and not working properly. What duty does he have under OH&S legislation?

(A) tell his supervisor about the defective equipment (B) start a stop work order
(C) fix the guard himself
(D) none, unless there is an incident

Answer : (A)

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bestsellers

Quick Buy

Test Bank For Launching New Ventures An Entrepreneurial Approach 6th Edition By Kathleen R. Allen

Original price was: $60.00.Current price is: $30.00.
(0 Reviews)
ISBN-10 ‏ : ‎ 053848179X ISBN-13 ‏ : ‎ 978-0538481793 Publisher ‏ : ‎ Cengage Learning; 6th edition Author: Kathleen R. Allen
Quick Buy

Test Bank For ORGB4 4th Edition by Debra L. Nelson

Original price was: $55.00.Current price is: $28.00.
(0 Reviews)
Quick Buy

Test Bank For International Business 4th Edition by Les Dlabay

Original price was: $50.00.Current price is: $24.00.
(0 Reviews)
ISBN-10: 538450428 ISBN-13: 9780538450423 Publisher: Cengage Learning Authors: James Calvert Scott, Ph.D.,Les Dlabay, Ed.D.
Quick Buy

Test Bank For Leading and Managing in Canadian Nursing 1st Canadian Edition By Yoder-Wise

Original price was: $50.00.Current price is: $25.00.
(0 Reviews)
ISBN-10 ‏ : ‎ 1926648617 ISBN-13 ‏ : ‎ 978-1926648613 Publisher ‏ : ‎ Elsevier Canada (CDN Editions); Canadian edition Authors: Patricia S. Yoder-Wise RN EdD NEA-BC ANEF FAAN, Lyle G. Grant RN BComm BSN MSN JD PhD

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart