Search

Need help? examezone@gmail.com

In Stock

Test Bank For Managing Information Technology Projects International edition 6th Edition Kathy Schwalbe

  • ISBN-10 ‏ : ‎ 032478855X
  • ISBN-13 ‏ : ‎ 978-0324788556
  • Publisher ‏ : ‎ South-Western; International ed of 6th revised ed edition
  • Author: Kathy Schwalbe

Original price was: $55.00.Current price is: $25.00.

SKU:TB0001060

Test Bank For Managing Information Technology Projects International edition 6th Edition Kathy Schwalbe

Chapter 3: The Project Management Process Groups: A Case Study

TRUE/FALSE

1. Decisions and actions taken in one knowledge area at a certain time rarely affect other knowledge areas.

ANS: F PTS: 1 REF: 78

2. Initiating processes take place during each phase of a project.

ANS: T PTS: 1 REF: 79

3. Initiating processes are not required to end a project.

ANS: F PTS: 1 REF: 79

4. The level of activity and length of each process group varies for every project.

ANS: T PTS: 1 REF: 79-80

5. Initiating and closing tasks are usually the longest and require the most amount of resources and time.

ANS: F PTS: 1 REF: 80

6. Research suggests that companies working to implement best practices should spend less than 10 percent of project time in initiating and planning.

ANS: F PTS: 1 REF: 81

7. The executing process group generally requires the most resources.

ANS: T PTS: 1 REF: 82

8. Monitoring and controlling processes overlap all of the other project management process groups.

ANS: T PTS: 1 REF: 82

9. Key outcomes of the executing process group are formal acceptance of the work and the creation of closing documents.

ANS: F PTS: 1 REF: 82

10. The majority of organizations develop their own internal information technology project management methodologies.

ANS: F PTS: 1 REF: 85

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bestsellers

Quick Buy

Test Bank For Information Security And IT Risk Management 1st Edition by Manish Agrawal

Original price was: $50.00.Current price is: $24.00.
(0 Reviews)
ISBN-10 ‏ : ‎ 1118335899 ISBN-13 ‏ : ‎ 978-1118335895 Publisher ‏ : ‎ Wiley; 1st edition Author: Manish Agrawal, Alex Campoe, Eric Pierce
Quick Buy

Test Bank For M Information Systems 2nd Edition by Paige Baltza

Original price was: $55.00.Current price is: $28.00.
(0 Reviews)
Quick Buy

Test Bank For Information Systems 5th Edition By Baltzan

Original price was: $50.00.Current price is: $22.00.
(0 Reviews)
ISBN-10 ‏ : ‎ 1259924912 ISBN-13 ‏ : ‎ 978-1259924910 Publisher ‏ : ‎ McGraw Hill; 5th edition Author: Paige Baltzan
Quick Buy

Test Bank For Information Systems For Business An Experiential Approach 1st Edition By Craig Van

Original price was: $50.00.Current price is: $20.00.
(0 Reviews)
ISBN-10 ‏ : ‎ 9780470903728 ISBN-13 ‏ : ‎ 978-0470903728

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart