Search

Need help? examezone@gmail.com

In Stock

Test Bank For Managing Performance Through Training And Development 6th Edition By Saks

  • ISBN-10 ‏ : ‎ 0176507337
  • ISBN-13 ‏ : ‎ 978-0176507336
  • Publisher ‏ : ‎ Nelson College Indigenous; 6th edition
  • Authors: Alan M. Saks

Original price was: $55.00.Current price is: $26.00.

SKU:TB0001067

Test Bank For Managing Performance Through Training And Development 6th Edition By Saks

Chapter 2: Organizational Learning

TRUE/FALSE

1. Organizational learning refers to the process of creating, sharing, storing, and applying knowledge in organizations.

ANS: F

Definition of organizational learning

PTS: 1 REF: 37

2. Peter Sengalis is known as the originator of the concept of learning organizations.

ANS: F

Peter Senge

PTS: 1 REF: 37

3. If individuals in an organization learn, then the organization becomes a learning organization.

ANS: F

Individual learning is necessary but not sufficient

PTS: 1 REF: 37

4. In order to survive and develop, organizations must learn how to manage their capacity to learn and change.

ANS: T PTS: 1 REF: 37

5. VanCity’s employees have a wide array of programs available in supporting their development. In fact, VanCity will reimburse up to 100 percent of expenses should an employee decide to take a course that is not related to his/her current role.

ANS: F

50 percent only

PTS: 1 REF: 36

6. Learning organizations improve their effectiveness and attain their goals by acquiring, sharing, creating, and storing knowledge and information. They are constantly in a state of learning.

ANS: T

continuous learning

PTS: 1 REF: 38

7. Peter Senge characterized learning organizations as having five core principles. Of these five principles, mental models embody the concept of viewing the organization holistically.

ANS: F

Systems thinking

PTS: 1 REF: 38

8. A learning culture is best described as the norms and values an organization has toward its stakeholders.

ANS: F PTS: 1 REF: 41

9. According to the Conference Board of Canada, senior management needs to be explicit in defining the type of knowledge that is important to their organizations.

ANS: T PTS: 1 REF: 40

10. Tacit knowledge could be described as policies and procedures often found in a company’s intranet site and procedures manuals.

ANS: F

Explicit

PTS: 1 REF: 42

 

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bestsellers

Quick Buy

Test Bank For Launching New Ventures An Entrepreneurial Approach 6th Edition By Kathleen R. Allen

Original price was: $60.00.Current price is: $30.00.
(0 Reviews)
ISBN-10 ‏ : ‎ 053848179X ISBN-13 ‏ : ‎ 978-0538481793 Publisher ‏ : ‎ Cengage Learning; 6th edition Author: Kathleen R. Allen
Quick Buy

Test Bank For ORGB4 4th Edition by Debra L. Nelson

Original price was: $55.00.Current price is: $28.00.
(0 Reviews)
Quick Buy

Test Bank For International Business 4th Edition by Les Dlabay

Original price was: $50.00.Current price is: $24.00.
(0 Reviews)
ISBN-10: 538450428 ISBN-13: 9780538450423 Publisher: Cengage Learning Authors: James Calvert Scott, Ph.D.,Les Dlabay, Ed.D.
Quick Buy

Test Bank For Leading and Managing in Canadian Nursing 1st Canadian Edition By Yoder-Wise

Original price was: $50.00.Current price is: $25.00.
(0 Reviews)
ISBN-10 ‏ : ‎ 1926648617 ISBN-13 ‏ : ‎ 978-1926648613 Publisher ‏ : ‎ Elsevier Canada (CDN Editions); Canadian edition Authors: Patricia S. Yoder-Wise RN EdD NEA-BC ANEF FAAN, Lyle G. Grant RN BComm BSN MSN JD PhD

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart