Search

Need help? examezone@gmail.com

In Stock

Test Bank For Medical Terminology A Short Course 7th Edition by Davi-Ellen Chabner

  • ISBN : 9780323265249
  • ISBN : 9780323292139

Original price was: $55.00.Current price is: $28.00.

SKU:TB0001107

Test Bank For Medical Terminology A Short Course 7th Edition by Davi-Ellen Chabner

CHAPTER NO 3

MULTIPLE CHOICE

1. The suffix -osis means:

a.

inflammation

b.

tumor

c.

pain

d.

abnormal condition

e.

visual examination

ANS: D REF: 93 OBJ: Word Parts

2. Blood infection is called:

a.

anemia

b.

septicemia

c.

meningitis

d.

hematoma

e.

hemorrhage

ANS:BREF:88OBJ:Medical Terms

3. Ear pain is called:

a.

otitis

b.

rhinalgia

c.

myalgia

d.

arthritis

e.

otalgia

ANS:EREF:87-88OBJ:Medical Terms

4. A condition in which blood is held back from an organ is:

a.

ischemia

b.

uremia

c.

hematuria

d.

leukemia

e.

menorrhea

ANS:AREF:88OBJ:Medical Terms

5. A benign tumor of muscle is a(n):

a.

adenoma

b.

adenocarcinoma

c.

myoma

d.

myosarcoma

e.

myocardial infarction

ANS:CREF:87 | 91OBJ:Medical Terms

6. Renal failure leads to an abnormal blood condition called:

a.

vasculitis

b.

leukemia

c.

menorrhagia

d.

thrombosis

e.

uremia

ANS:EREF:89OBJ:Medical Terms

7. Enlargement of the liver is called:

a.

hepatomegaly

b.

nephritis

c.

hepatitis

d.

cardiomegaly

e.

splenomegaly

ANS:AREF:86 | 91OBJ:Medical Terms

8. Inflammation of the membranes around the brain and spinal cord is called:

a.

neuritis

b.

encephalitis

c.

pleuritis

d.

meningitis

e.

peritonitis

ANS:DREF:89OBJ:Medical Terms

9. The windpipe is called the:

a.

larynx

b.

pharynx

c.

esophagus

d.

trachea

e.

colon

ANS:DREF:87OBJ:Medical Terms

10. Disease of heart muscle is called:

a.

myopathy

b.

arthropathy

c.

cardiomyopathy

d.

nephropathy

e.

encephalopathy

ANS:CREF:93OBJ:Medical Terms

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bestsellers

Quick Buy

Test Bank For Introduction to Radiologic and Imaging Sciences and Patient Care 6th Edition by Arlene M. Adler

Original price was: $50.00.Current price is: $30.00.
(0 Reviews)
ISBN-10 ‏ : ‎ 0323315798 ISBN-13 ‏ : ‎ 978-0323315791 Publisher ‏ : ‎ Saunders; 6th edition Authors: Arlene M. Adler MEd R.T.(R) FAEIRS, Richard R. Carlton MS R.T.(R)(CV) FAEIRS
Quick Buy

Test Bank For Kinns The Medical Assistant An Applied Learning Approach 11th Edition by Deborah

Original price was: $60.00.Current price is: $30.00.
(0 Reviews)
ISBN-10 ‏ : ‎ 1416054391 ISBN-13 ‏ : ‎ 978-1416054399 Publisher ‏ : ‎ Saunders; 11th edition Authors: Deborah B. Proctor EdD RN CMA, Alexandra Patricia Adams BBA RMA CMA (AAMA) MA
Quick Buy

Test Bank For Language Immerse Yourself 4th Edition By Turley MA BSN RN ART CMT

Original price was: $60.00.Current price is: $30.00.
(0 Reviews)
ISBN-10 ‏ : ‎ 0134320476 ISBN-13 ‏ : ‎ 978-0134320472 Publisher ‏ : ‎ Pearson; 4th edition Author: Susan Turley
Quick Buy

Test Bank For Marine Science Ist Edition By Peter Castro

Original price was: $55.00.Current price is: $28.00.
(0 Reviews)

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart