Search

Need help? examezone@gmail.com

In Stock

Test Bank For Microbiology The Human Experience 1st Edition By John W. Foster

  • ISBN-10 ‏ : ‎ 0393906086
  • ISBN-13 ‏ : ‎ 978-0393906080
  • Publisher ‏ : ‎ W. W. Norton & Company; First edition
  • Authors: John W. Foster, Zarrintaj Aliabadi, Joan L. Slonczewski

Original price was: $55.00.Current price is: $28.00.

SKU:TB0001133

Test Bank For Microbiology The Human Experience 1st Edition By John W. Foster

Chapter 02: Basic Concepts of Infectious Disease

MULTIPLE CHOICE

1. What kind of relationship exists between microbiota and their human hosts?

a.

mutualistic

c.

endoparasitic

b.

pathogenic

d.

ectoparasitic

ANS: A DIF: Easy REF: 2.1

OBJ: 2.1a Describe differences between microbiota and pathogens.

MSC: Remembering

2.

This image shows a person afflicted with athlete’s foot, which is caused by the fungus Trichophyton rubrum. T. rubrum is an example of a(n)

a.

endoparasite.

c.

mutualist.

b.

ectoparasite.

d.

fomite.

ANS: B DIF: Moderate REF: 2.1

OBJ: 2.1a Describe differences between microbiota and pathogens.

MSC: Applying

3.

This graph shows the percent mortality in populations of lab animals exposed to increasing concentrations of two different pathogens (agent 1 and agent 2). What is the lethal dose 50% (LD50) of agent 2?

a.

400

c.

800

b.

600

d.

1,000

ANS: B DIF: Moderate REF: 2.1

OBJ: 2.1c Differentiate between infectious dose and lethal dose.

MSC: Understanding

4. Which of the following is NOT a fundamental attribute of a successful pathogen?

a.

host attachment

c.

nutrient acquisition

b.

immune avoidance

d.

wide host range

ANS: D DIF: Moderate REF: 2.1

OBJ: 2.1d Discuss the fundamental attributes of a successful pathogen.

MSC: Understanding

5.

This image shows a rash associated with Rocky Mountain spotted fever. This rash is an example of a

a.

sign.

c.

sequelae.

b.

symptom.

d.

fomite.

ANS: A DIF: Moderate REF: 2.2

OBJ: 2.2a Distinguish between the signs and symptoms of a disease.

MSC: Understanding

6. Colonization occurs during which stage of an infectious disease?

a.

incubation phase

c.

decline phase

b.

invasive phase

d.

prodromal phase

ANS: A DIF: Moderate REF: 2.2

OBJ: 2.2c Describe the five basic stages of an infectious disease.

MSC: Applying

7. Which of the following is an example of a symptom?

a.

a rash

c.

jaundice (yellow tinge to the skin)

b.

swollen glands

d.

muscle aches

ANS: D DIF: Moderate REF: 2.2

OBJ: 2.2a Distinguish between the signs and symptoms of a disease.

MSC: Applying

8. A mosquito can transmit a viral pathogen into humans. The mosquito is an example of a(n)

a.

fomite.

c.

vector.

b.

symptom.

d.

endoparasite.

ANS: C DIF: Easy REF: 2.3

OBJ: 2.3a Describe complex versus simple infection cycles. MSC: Remembering

9. An island nation normally has low background level of cholera. After an earthquake, sanitation is disrupted and cholera cases spike to high levels on the island but not in other areas of the world. The spike in cholera cases is an example of a(n)

a.

endemic disease.

c.

pandemic disease.

b.

epidemic disease.

d.

opportunistic infection.

ANS: B DIF: Easy REF: 2.3

OBJ: 2.3b Differentiate endemic, epidemic, and pandemic disease.

MSC: Understanding

10. Human immunodeficiency virus (HIV) spreads directly from person to person via intimate contact. HIV exhibits

a.

a simple infection cycle.

c.

vehicle transmission.

b.

a complex infection cycle.

d.

indirect transmission.

ANS: A DIF: Easy REF: 2.3

OBJ: 2.3a Describe complex versus simple infection cycles. MSC: Understanding

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bestsellers

Quick Buy

Microbiology Fundamentals 4th Edition Cowan Test Bank

Original price was: $55.00.Current price is: $39.00.
(0 Reviews)
Quick Buy

Textbook Of Diagnostic Microbiology 6th Edition Mahon Test Bank

Original price was: $55.00.Current price is: $39.00.
(0 Reviews)
Quick Buy

Test Bank For Microbiology 13th Edition Tortora

Original price was: $55.00.Current price is: $28.00.
(0 Reviews)
Quick Buy

Foundations In Microbiology 9th Edition Talaro Test Bank

Original price was: $40.00.Current price is: $24.00.
(0 Reviews)
Quick Buy

Nesters Microbiology 9th Edition Anderson Test Bank

Original price was: $55.00.Current price is: $39.00.
(0 Reviews)

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart