Search

Need help? examezone@gmail.com

In Stock

Test Bank For Microsoft Office Access 2013 Complete In Practice 1st Edition By Annette Easton and Randy Nordell

  • ISBN-10 ‏ : ‎ 0077486927
  • ISBN-13 ‏ : ‎ 978-0077486921
  • Publisher ‏ : ‎ McGraw-Hill Education; 1st edition
  • Authors: Randy Nordell, Annette Easton

Original price was: $55.00.Current price is: $29.00.

SKU:TB0001154

Test Bank For Microsoft Office Access 2013 Complete In Practice 1st Edition By Annette Easton and Randy Nordell

File: Access Chapter 3 – Creating and Using Queries

True / False Questions

[QUESTION]

1. A table finds data in your database by allowing you to ask a question.

Ans: F

Feedback: A query finds data in your database by allowing you to ask a question.

Page: A3-152

Difficulty: Easy

SLO: 03-01

Skill: Understanding Queries and Using the Simple Query Wizard

Blooms: Remember

2. You can create a query in Design View or with the Query Wizard.

Ans: T

Feedback: You can create a query in Design View or with the Query Wizard.

Page: A3-152

Difficulty: Easy

SLO: 03-01

Skill: Understanding Queries and Using the Simple Query Wizard

Blooms: Remember

3. When you build a query you must tell Access where to find the data.

Ans: T

Feedback: When you build a query you must tell Access where to find the data.

Page: A3-152

Difficulty: Easy

SLO: 03-01

Skill: Understanding Queries and Using the Simple Query Wizard

Blooms: Remember

4. To see the results of a query, you must run it.

Ans: T

Feedback: To see the results of a query, you must run it.

Page: A3-152

Difficulty: Easy

SLO: 03-01

Skill: Understanding Queries and Using the Simple Query Wizard

Blooms: Remember

5. The Simple Query Wizard lets you take advantage of all the options available to you when creating a query.

Ans: F

Feedback: In Query Design, you can take advantage of all the options available to you when creating a query.

Page: A3-153

Difficulty: Easy

SLO: 03-02

Skill: Creating, Running, and Editing a Query in Design View

Blooms: Remember

6. To create a new query, use the Create tab.

Ans: T

Feedback: To create a new query, use the Create tab.

Page: A3-153

Difficulty: Easy

SLO: 03-02

Skill: Creating, Running, and Editing a Query in Design View

Blooms: Remember

7. Queries you create using the Query Design button automatically open in Design view.

Ans: T

Feedback: Queries you create using the Query Design button automatically open in Design view.

Page: A3-153

Difficulty: Easy

SLO: 03-02

Skill: Creating, Running, and Editing a Query in Design View

Blooms: Remember

8. When creating a query, you are limited to how many fields you can put into the Design grid.

Ans: F

Feedback: When creating a query, you are not limited to how many fields you can put into the Design grid.

Page: A3-155

Difficulty: Easy

SLO: 03-02

Skill: Add Fields into a Query

Blooms: Remember

9. Making changes to the data shown in Datasheet view of a query changes the actual table data.

Ans: T

Feedback: Making changes to the data shown in Datasheet view of a query changes the actual table data.

Page: A3-155

Difficulty: Easy

SLO: 03-02

Skill: Add Fields to a Query

Blooms: Remember

10. At times no records will display when you run a query.

Ans: T

Feedback: At times no records will display when you run a query.

Page: A3-156

Difficulty: Easy

SLO: 03-02

Skill: Run a Query

Blooms: Remember

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bestsellers

Quick Buy

Test Bank For Illustrated Course Guides Teamwork & Team Building - Soft Skills for a Digital Workplace, 2nd Edition by Jeff Butterfield

Original price was: $60.00.Current price is: $30.00.
(0 Reviews)
ISBN-10 ‏ : ‎ 133711927X ISBN-13 ‏ : ‎ 978-1337119276 Publisher ‏ : ‎ Cengage Learning; 2nd edition Author: Jeff Butterfield
Quick Buy

Test Bank For Illustrated Course Guides Written Communication - Soft Skills for a Digital Workplace 3rd Edition by Jeff Butterfield

Original price was: $60.00.Current price is: $28.00.
(0 Reviews)
ISBN-10 ‏ : ‎ 1337119296 ISBN-13 ‏ : ‎ 978-1337119290 Publisher ‏ : ‎ Cengage Learning; 3rd edition Author: Jeff Butterfield
Quick Buy

Test Bank For Invitation To Computer Science 6th Edition B Schneider

Original price was: $50.00.Current price is: $23.00.
(0 Reviews)
ISBN-10 ‏ : ‎ 1133190820 ISBN-13 ‏ : ‎ 978-1133190820 Publisher ‏ : ‎ Cengage Learning; 6th edition Authors: G.Michael Schneider, Judith Gersting
Quick Buy

Test Bank For Investments and Portfolio Management Zvi Bodie Alex Kane Alan Marcus 9th Edition

Original price was: $60.00.Current price is: $30.00.
(0 Reviews)
ISBN-10 ‏ : ‎ 0071289143 ISBN-13 ‏ : ‎ 978-0071289146 Publisher ‏ : ‎ McGraw-Hill Europe; 9th Global Edition Author: Zvi Bodie

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart