Search

Need help? examezone@gmail.com

In Stock

Test Bank For Modern Advanced Accounting in Canada 8th Edition By Murray Hilton

  • ISBN-10 ‏ : ‎ 1259087557
  • ISBN-13 ‏ : ‎ 978-1259087554
  • Publisher ‏ : ‎ McGraw Hill Ryerson; 8th edition
  • Authors: Murray Hilton, Darrell Herauf

Original price was: $55.00.Current price is: $28.00.

SKU:TB0001166

Test Bank For Modern Advanced Accounting in Canada 8th Edition By Murray Hilton

Chapter 2 – Customer Behavior

TRUE/FALSE

1. Customers go through predictable stages when they make a purchase.

ANS: T DIF: Easy REF: Page 13

NAT: BUSPROG Analytic LOC: DISC: Customer

TOP: The Three Phases of the Purchase Process

KEY: Bloom’s: Knowledge

MSC: MBA: Knowledge of human behavior & society

2. Marketers can create desires in people that they didn’t previously have.

ANS: T DIF: Moderate REF: Page 13

NAT: BUSPROG Communication LOC: DISC: Customer

TOP: The Three Phases of the Purchase Process

KEY: Bloom’s: Knowledge

MSC: MBA: Knowledge of human behavior & society

3. A new MBA: student and a recently promoted corporate executive will typically have the same wants.

ANS: F DIF: Challenging REF: Page 13

NAT: BUSPROG Reflective Thinking LOC: DISC: Customer

TOP: The Three Phases of the Purchase Process

KEY: Bloom’s: Application

MSC: MBA: Knowledge of human behavior & society

4. During the purchase phase, a consumer will consider all brands available in the market.

ANS: F DIF: Moderate REF: Page 13

NAT: BUSPROG Reflective Thinking LOC: DISC: Customer

TOP: The Three Phases of the Purchase Process

KEY: Bloom’s: Comprehension

MSC: MBA: Knowledge of human behavior & society

5. The pre-purchase phase includes identifying the need or want, searching possible solutions, and building a consideration set.

ANS: T DIF: Easy REF: Page 13

NAT: BUSPROG Analytic LOC: DISC: Strategy

TOP: The Three Phases of the Purchase Process

KEY: Bloom’s: Knowledge

MSC: MBA: Knowledge of General Business Functions

6. During the purchase phase, the consumer might ask himself, “What attributes don’t I care about, and therefore will not pay high prices?”

ANS: T DIF: Challenging REF: Page 13

NAT: BUSPROG Analytic LOC: DISC: Customer

TOP: The Three Phases of the Purchase Process

KEY: Bloom’s: Knowledge

MSC: MBA: Knowledge of human behavior & society

7. During the purchase phase, the consumer will ask herself, “Will I tell my friends what a great brand I’ve found?”

ANS: F DIF: Moderate REF: Page 13

NAT: BUSPROG Analytic LOC: DISC: Customer

TOP: The Three Phases of the Purchase Process

KEY: Bloom’s: Comprehension

MSC: MBA: Knowledge of human behavior & society

8. Whether the buyer is a consumer or a business, the phases of the buying process itself is the same.

ANS: T DIF: Challenging REF: Page 13

NAT: BUSPROG Reflective Thinking LOC: DISC: Marketing Plan

TOP: The Three Phases of the Purchase Process

KEY: Bloom’s: Comprehension

MSC: MBA: Knowledge of human behavior & society

9. John is a buying agent for Starbucks because he buys supplies on behalf of Starbucks.

ANS: T DIF: Easy REF: Page 13

NAT: BUSPROG Analytic LOC: DISC: Marketing Plan

TOP: The Three Phases of the Purchase Process

KEY: Bloom’s: Application MSC: MBA: Managing Strategy & Innovation

10. Going out to buy bread is the type of purchase that requires some thought or planning ahead of time.

ANS: F DIF: Moderate REF: Page 13

NAT: BUSPROG Analytic LOC: DISC: Marketing Plan

TOP: There are Different Kinds of Purchases

KEY: Bloom’s: Application

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bestsellers

Quick Buy

Test Bank For International Accounting 3rd Edition By Doupnik

Original price was: $50.00.Current price is: $20.00.
(0 Reviews)
ISBN-10 ‏ : ‎ 0078110955 ISBN-13 ‏ : ‎ 978-0078110955 Publisher ‏ : ‎ McGraw-Hill/Irwin; 3rd edition Authors: Timothy Doupnik, Hector Perera
Quick Buy

Test Bank For Introduction To Management Accounting 16th Edition By Horngren

Original price was: $50.00.Current price is: $30.00.
(0 Reviews)
ISBN-10 ‏ : ‎ 0133058786 ISBN-13 ‏ : ‎ 978-0133058789 Publisher ‏ : ‎ Pearson; 16th edition Authors: harles Horngren, Gary Sundem, Dave Burgstahler, Jeff Schatzberg

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart