Search

Need help? examezone@gmail.com

In Stock

Test Bank For Organic Chemistry A Short Course 13th Ed By Hart

  • ISBN-10: 1111425566
  • ISBN-13: 9781111425562

Original price was: $55.00.Current price is: $28.00.

SKU:TB0001221

Test Bank For Organic Chemistry A Short Course 13th Ed By Hart

MULTIPLE CHOICE

1. Which of the following dienes can be classified as conjugated?

A)

CH3CH=C=CH2

B)

CH3CH=CHCH=CH2

C)

CH2=CHCH2CH=CH2

D)

CH3CH=CHCH2CH2CH=CH2

E)

CH2=C=CH2

ANS: B TOP: Alkenes and Alkynes: Nomenclature and Structure

2. Which of the following molecular formulas could not represent an alkene?

A)

C5H10

B)

C7H14

C)

C10H20

D)

C27H56

E)

C31H62

ANS: D TOP: Alkenes and Alkynes: Nomenclature and Structure

3. What is the correct name for the following molecule?

A)

1-ethylcyclohexene

B)

2-ethylcyclohexene

C)

3-ethylcyclohexene

D)

cyclohexylethane

E)

1-ethyl-3-cyclohexene

ANS: C TOP: Alkenes and Alkynes: Nomenclature and Structure

4. Which of the following compounds can exhibit cis/trans isomerism?

A)

1-heptene

B)

2-heptene

C)

2-methyl-2-hexene

D)

3-methyl-1-hexene

E)

3-ethyl-2-pentene

ANS: B TOP: Alkenes and Alkynes: Nomenclature and Structure

5. The correct IUPAC name for the following molecule is:

A)

trans-2,3-dichloro-5-methyl-2-hexene

B)

trans-2,3-dichloro-5-methyl-3-hexene

C)

cis-2,3-dichloro-5-methyl-3-hexene

D)

trans-4,5-dichloro-2-methyl-4-hexene

E)

cis-4,5-dichloro-2-methyl-4-hexene

ANS: A TOP: Alkenes and Alkynes: Nomenclature and Structure

6. What is the correct structure for 2,3-dimethyl-2-pentene?

A)

B)

C)

D)

E)

ANS: D TOP: Alkenes and Alkynes: Nomenclature and Structure

7. The correct structure for allyl bromide is:

A)

B)

C)

D)

E)

ANS: A TOP: Alkenes and Alkynes: Nomenclature and Structure

8. Which of the following molecules is 4-methyl-2-hexyne?

A)

B)

C)

D)

E)

ANS: A TOP: Alkenes and Alkynes: Nomenclature and Structure

9. The correct name of the molecule below is:

A)

5-methyl-7-octen-1-yne

B)

4-methyl-1-octen-7-yne

C)

4-methyl-1-octyn-7-ene

D)

5-methyl-1-octen-7-yne

E)

none of these is correct

ANS: B TOP: Alkenes and Alkynes: Nomenclature and Structure

10. The multiple bonds in the following compounds are conjugated:

A)

2, 3, and 5

B)

4 and 6

C)

only 1

D)

2 and 3

E)

2 and 5

ANS: A TOP: Alkenes and Alkynes: Nomenclature and Structure

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bestsellers

Quick Buy

Test Bank For Organic Chemistry A Short Course 13th Ed By Hart

Original price was: $55.00.Current price is: $28.00.
(0 Reviews)
Quick Buy

Principles of Molecular Biology Tropp Test Bank

Original price was: $60.00.Current price is: $35.00.
(0 Reviews)
Quick Buy

Test Bank For Introduction To Basic Chemistry, 7th International Edition by Steven Zumdahl

Original price was: $50.00.Current price is: $23.00.
(0 Reviews)
ISBN-10 ‏ : ‎ 053873664X ISBN-13 ‏ : ‎ 978-0538736640
Quick Buy

Test Bank For Organic Chemistry 7th Edition By Brown

Original price was: $55.00.Current price is: $27.00.
(0 Reviews)

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart