Search

Need help? examezone@gmail.com

In Stock

Test Bank For Organized Crime 10th Edition by Howard Abadinsky

  • ISBN-10 ‏ : ‎ 113304963X
  • ISBN-13 ‏ : ‎ 978-1133049630
  • Publisher ‏ : ‎ Wadsworth Cengage Learning; 10th edition
  • Author: Howard Abadinsky

Original price was: $55.00.Current price is: $25.00.

SKU:TB0001241

Test Bank For Organized Crime 10th Edition by Howard Abadinsky

CHAPTER FIVE

Italian Organized Crime and the Albanian Connection

Test Bank

MULTIPLE CHOICE

1. The southern Italians developed an ideal of:

a. manliness

b. omertá

c. vendetta

d. all of these

ANS: D LO: 1 REF: 106

2. Members of the Mafia refer to the organization as _____________?

a. Omertá

b. Vendetta

c. Cosa Nostra

d. Capo di Famiglia

ANS: C LO: 4 REF: 113

3. Which one of the following statements is false?

a. Mafia is a state of mind.

b. Mafia is a secret criminal organization.

c. The mafia originated in Sicily.

d. Mafia is a way of life.

ANS: B LO: 2 REF: 108 | 109

4. Every Mafioso demands what?

a. Extortion money

b. Rispetto

c. Capomafioso

d. Blood money

ANS: B LO: 2 | 4 REF: 111

5. At the end of World War II, which group emerged?

a. The Outfit

b. The Firm

c. The Nuovo Mafia

d. The Mezzogiorno

ANS: C LO: 4 REF: 113 | 114 | 115

6. Which historical figure’s rise had important implications for the Mafia and Italian-American organized crime?

a. Stalin

b. Hitler

c. Pope John IX

d. Mussolini

ANS: D LO: 3 REF: 112

7. To which crimes did the Cosa Nostra resort to accumulate the capital necessary to be a player in the heroin and cocaine marketplaces?

a. Extortion and smuggling

b. Murder hits and money laundering

c. Robbery and kidnapping

d. Prostitution and gambling

ANS: C LO: 4 REF: 125

8. According to Barzini, which level of organization within the Mafia consists of a group of several families who come together to form a cosca?

a. The first level

b. The second level

c. The third level

d. The fourth level

ANS: B LO: 4 REF: 109

9. Which of the following has become a primary alternative to traditional Balkan smuggling routes through the former Yugoslavia?

a. The Mezzogiorno

b. The Puglia (Apulia) region at the heel of the Italian boot

c. Albania

d. Sicily

ANS: C LO: 8 REF: 127

 

10. In Sicily, at least how many people are directly tied to the Mafia?

a. 500,000

b. 1 million

c. 2 million

d. 3 million

ANS: A LO: 4 REF: 116

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bestsellers

Quick Buy

Test Bank For Introduction to Criminal Justice 13th International Edition by Siegel

Original price was: $50.00.Current price is: $30.00.
(0 Reviews)
ISBN-10: 1285069013 ISBN-13: 978-1285069012
Quick Buy

Test Bank For Juvenile Justice Robert Taylor 5th Edition

Original price was: $50.00.Current price is: $23.00.
(0 Reviews)
ISBN-10 ‏ : ‎ 1259920593 ISBN-13 ‏ : ‎ 978-1259920592 Publisher ‏ : ‎ McGraw Hill; 5th edition Authors: Robert W Taylor, Eric Fritsch
Quick Buy

Test Bank For Introduction to Criminal Justice 14th Edition by Larry J. Siegel

Original price was: $50.00.Current price is: $25.00.
(0 Reviews)
ISBN-10 ‏ : ‎ 1285069013 ISBN-13 ‏ : ‎ 978-1285069012 Publisher ‏ : ‎ Cengage Learning; 14th edition Author: Larry J. Siegel, John L. Worrall
Quick Buy

Test Bank For Organized Crime 10th Edition by Howard Abadinsky

Original price was: $55.00.Current price is: $25.00.
(0 Reviews)
Quick Buy

Test Bank For Introduction To Criminal Justice 15th Edition by Larry J. Siegel

Original price was: $50.00.Current price is: $25.00.
(0 Reviews)
ISBN-10 ‏ : ‎ 1305261046 ISBN-13 ‏ : ‎ 978-1305261044 Author: Larry Siegel, John L. Worrall
Quick Buy

Test Bank For Introduction to Criminal Justice Practice and Process 2nd Edition Peak

Original price was: $50.00.Current price is: $25.00.
(0 Reviews)
ISBN-10 ‏ : ‎ 1506333079 ISBN-13 ‏ : ‎ 978-1506333076 Publisher ‏ : ‎ SAGE Publications, Inc; Second edition Author: Kenneth J Peak, Pamela M Everett

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart