Search

Need help? examezone@gmail.com

In Stock

Test Bank For ORGB 2nd Edition By Debra Nelson

  • ISBN-10 ‏ : ‎ 8131517071
  • ISBN-13 ‏ : ‎ 978-8131517079
  • Publisher ‏ : ‎ CENGAGE LEARNING (RS); 2nd edition
  • Author: NELSON

Original price was: $55.00.Current price is: $28.00.

SKU:TB0001243

Test Bank For ORGB 2nd Edition By Debra Nelson

MULTIPLE CHOICE

1. The description of an organization as more like a snake pit, with daily conflict, distress, and struggle, would come from which level within the organization?

a.

group level

b.

organizational level

c.

individual level

d.

department level

ANS: C PTS: 1 DIF: Moderate REF: p. 3

OBJ:1NAT:AACSB Analytic | Group Dynamics

TOP: Human Behavior in Organizations MSC: S&E

2. The snake pit metaphor of organizational behavior conveys the:

a.

the dark side of organizations

b.

the dark side of human behavior

c.

the dark side of Competition

d.

the dark side of the globalization of markets

ANS: B PTS: 1 DIF: Moderate REF: p. 3

OBJ:1NAT:AACSB Analytic | Group Dynamics

TOP: Human Behavior in Organizations MSC: S&E

3. The study of individual behavior and group dynamics in organizational settings describes the content of the study:

a.

organization theory

b.

organization design

c.

organizational behavior

d.

organizational development

ANS: C PTS: 1 DIF: Moderate REF: p. 3

OBJ: 1 NAT: AACSB Reflective Thinking | Group Dynamics

TOP: Human Behavior in Organizations MSC: K&C

4. The description of an organization as clockwork, in which human behavior is logical and rational, would come from which level within the organization?

a.

individual level

b.

group or department level

c.

organizational level

d.

internal level

ANS: C PTS: 1 DIF: Moderate REF: p. 3

OBJ:1NAT:AACSB Analytic | Group Dynamics

TOP: Human Behavior in Organizations MSC: S&E

5. The study of organizational behavior is concerned with:

a.

psychosocial, interpersonal, and organizational structure

b.

psychosocial, interpersonal, and work design

c.

interpersonal, group dynamics in organizations, and work design

d.

psychosocial, interpersonal, and group dynamics in organizations

ANS: D PTS: 1 DIF: Easy REF: p. 3-4

OBJ: 1 NAT: AACSB Reflective Thinking | Group Dynamics | Individual Dynamics

TOP: Human Behavior in Organizations MSC: K&C

6. Which organizational variable(s) is (are) important to the study of group dynamics?

a.

organization structure

b.

the design of the work

c.

job task

d.

hierarchy of authority

ANS: B PTS: 1 DIF: Moderate REF: p. 4

OBJ: 1 NAT: AACSB Reflective Thinking | Group Dynamics

TOP: Human Behavior in Organizations MSC: K&C

7. An internal perspective of human behavior tends to explain a person’s actions in terms of:

a.

job demands

b.

personal value system

c.

task design

d.

organization communication channels

ANS: B PTS: 1 DIF: Moderate REF: p. 4

OBJ: 1 NAT: AACSB Reflective Thinking | Individual Dynamics

TOP: Understanding Human Behavior MSC: K&C

8. All of the following are internal behavioral processes except:

a.

cognition

b.

perceiving

c.

judging

d.

leading

ANS: D PTS: 1 DIF: Moderate REF: p. 4

OBJ: 1 NAT: AACSB Reflective Thinking | Individual Dynamics

TOP: Understanding Human Behavior MSC: analysis

9. The internal or external perspectives offer:

a.

complementary explanations for human behavior

b.

similar explanations for human behavior

c.

conflicting explanations for human behavior

d.

alternative explanations for human behavior

ANS: D PTS: 1 DIF: Hard REF: p. 4

OBJ: 1 NAT: AACSB Reflective Thinking | Group Dynamics

TOP: Understanding Human Behavior MSC: S&E

10. When a manager states, “Mary is an outstanding employee because she has a high need for achievement,” the manager is using which explanation for Mary’s behavior?

a.

internal

b.

external

c.

interactive

d.

cultural

ANS: A PTS: 1 DIF: Moderate REF: p. 4

OBJ:1NAT:AACSB Analytic | Individual Dynamics

TOP: Understanding Human Behavior MSC: appl.

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bestsellers

Quick Buy

Test Bank For Human Relations 6th Edition By Lowell

Original price was: $60.00.Current price is: $33.00.
(0 Reviews)
ISBN-10 ‏ : ‎ 1260140156 ISBN-13 ‏ : ‎ 978-1260140156 Publisher ‏ : ‎ McGraw Hill; 6th edition Authors: Lowell Lamberton, Leslie Minor-Evans
Quick Buy

Test Bank For Human Resources Management In Canadian 12th Edition By Cole

Original price was: $50.00.Current price is: $25.00.
(0 Reviews)
ISBN-10 ‏ : ‎ 0132604868 ISBN-13 ‏ : ‎ 978-0132604864 Publisher ‏ : ‎ Pearson Education Canada Authors : Gary Dessler: Nita Chhinzer: Nina Cole
Quick Buy

Test Bank For Human Resource Development 6th Edition by Jon M. Werner

Original price was: $50.00.Current price is: $22.00.
(0 Reviews)
ISBN-10 ‏ : ‎ 9780538480994 ISBN-13 ‏ : ‎ 978-0538480994 Publisher ‏ : ‎ Cengage Learning; 6th edition Authors: Jon M. Werner, Randy L. DeSimone
Quick Buy

Test Bank Human Resources Management In Canadian 11th Edition By Cole

Original price was: $50.00.Current price is: $24.00.
(0 Reviews)
ISBN-10 ‏ : ‎ 0136107508 ISBN-13 ‏ : ‎ 978-0136107507 Publisher: Pearson Education Canada
Quick Buy

Test Bank For Human Resource Information Systems Basics Applications and Future Directions 3rd Edition by Michael J. Kavanagh

Original price was: $50.00.Current price is: $18.00.
(0 Reviews)
ISBN-10 ‏ : ‎ 1483306933 ISBN-13 ‏ : ‎ 978-1483306933 Publisher ‏ : ‎ SAGE Publications, Inc; Third edition Michael J. Kavanagh, Mohan Thite, Richard D. Johnson
Quick Buy

Test Bank For Human Resource Management 5th Canadian Edition By Sandra Steen

Original price was: $50.00.Current price is: $23.00.
(0 Reviews)
ISBN-10 ‏ : ‎ 1259654931 ISBN-13 ‏ : ‎ 978-1259654930 Publisher ‏ : ‎ McGraw Hill Ryerson; 5th edition Authors : Sandra Steen, Raymond Noe,(Author), Barry Gerhart, Patrick Wright

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart