Search

Need help? examezone@gmail.com

In Stock

Test Bank For Outdoor Emergency Care 5th Edition By National Ski Patrol

  • ISBN-10 ‏ : ‎ 9780135074800
  • ISBN-13 ‏ : ‎ 978-0135074800
  • Publisher ‏ : ‎ Pearson; 5th edition
  • Authors: Edward McNamara, David Johe, Deborah Endly

Original price was: $55.00.Current price is: $28.00.

SKU:TB0001247

Test Bank For Outdoor Emergency Care 5th Edition By National Ski Patrol

1. Which of the following goals best describes a key goal of an emergency care system?

  1. To have trained personnel respond and provide emergency care on the scene
  2. To identify and modify illness and injury risks
  3. To have trained personnel understand the limitations of their training and to “do no harm”
  4. To have trained personnel knowledgeable in all aspects of emergency medical care

Answer: b

Objective: 2-1

Reference: 35

2. A network of specially trained personnel, equipment, facilities, and other resources that respond to medical emergencies—regardless of cause, location, or the patient’s ability to pay—best describes:

  1. a community wellness program.
  2. a health care system.
  3. an emergency care system.
  4. a public health system.

Answer: c

Objective: 2-1

Reference: 32

3. Which of the following attributes is not one of the 14 attributes of an effective emergency care system?

  1. Integration of health services
  2. System finance
  3. Public access
  4. Public acceptance

Answer: d

Objective: 2-1

Reference: 35

4. Which of the following levels of training emphasizes the provision of immediate life-saving treatment and stabilization to critically ill or injured patients while waiting for additional emergency response?

  1. EMT
  2. Emergency medical responder
  3. AEMT
  4. Critical care responder

Answer: b

Objective: 2-2

Reference: 39

5. An OEC Technician meets or exceeds the NHTSA national training requirements of:

  1. an Emergency Medical Technician.
  2. an advanced Emergency Medical Technician.
  3. a Paramedic.
  4. an Emergency Medical Responder.

Answer: d

Objective: 2-2

Reference: 39

6. Most emergency care systems deploy personnel to emergencies using a stratified approach based on the patient’s condition or anticipated needs. Which of the following lists presents the normal order of deployment of responders?

  1. EMT, AEMT, EMR, Paramedic
  2. EMR, AEMT, Paramedic, EMT
  3. EMR, EMT, AEMT, Paramedic
  4. AEMT, Paramedic, EMT, EMR

Answer: c

Objective: 2-2

Reference: 40

7. Which of the following choices is not an example of direct medical oversight?

  1. Telephone communication
  2. Physical presence of a physician
  3. Written protocols
  4. Video conferencing

Answer: c

Objective: 2-2

Reference: 49

8. Which of the following characteristics is not a characteristic of indirect medical control?

  1. Communication by radio
  2. Use for expediting patient care
  3. Common use for “pre-authorizing” routine and life-saving procedures
  4. Provision through the use of protocols

Answer: a

Objective: 2-3

Reference: 49

9. Guidelines developed at the local level by emergency personnel familiar with an area’s medical needs, available resources, system capabilities, and local standard of care are:

  1. protocols.
  2. policies.
  3. advanced procedures.
  4. medical attributes.

Answer: a

Objective: 2-3

Reference: 50

10. The reason it is important that OEC Technicians participate in quality improvement programs in services in which they work or volunteer is:

  1. to guarantee that the public receives quality emergency medical care.
  2. to identify problems in care delivery and develop a plan to prevent their recurrence.
  3. to ensure that individuals making false calls for help are prosecuted.
  4. to identify problem employees and create a corrective action plan for them.

Answer: b

Objective: 2-3

Reference: 50

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bestsellers

Quick Buy

Test Bank For Introduction to Radiologic and Imaging Sciences and Patient Care 6th Edition by Arlene M. Adler

Original price was: $50.00.Current price is: $30.00.
(0 Reviews)
ISBN-10 ‏ : ‎ 0323315798 ISBN-13 ‏ : ‎ 978-0323315791 Publisher ‏ : ‎ Saunders; 6th edition Authors: Arlene M. Adler MEd R.T.(R) FAEIRS, Richard R. Carlton MS R.T.(R)(CV) FAEIRS
Quick Buy

Test Bank For Kinns The Medical Assistant An Applied Learning Approach 11th Edition by Deborah

Original price was: $60.00.Current price is: $30.00.
(0 Reviews)
ISBN-10 ‏ : ‎ 1416054391 ISBN-13 ‏ : ‎ 978-1416054399 Publisher ‏ : ‎ Saunders; 11th edition Authors: Deborah B. Proctor EdD RN CMA, Alexandra Patricia Adams BBA RMA CMA (AAMA) MA
Quick Buy

Test Bank For Language Immerse Yourself 4th Edition By Turley MA BSN RN ART CMT

Original price was: $60.00.Current price is: $30.00.
(0 Reviews)
ISBN-10 ‏ : ‎ 0134320476 ISBN-13 ‏ : ‎ 978-0134320472 Publisher ‏ : ‎ Pearson; 4th edition Author: Susan Turley
Quick Buy

Test Bank For Marine Science Ist Edition By Peter Castro

Original price was: $55.00.Current price is: $28.00.
(0 Reviews)

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart