Search

Need help? examezone@gmail.com

In Stock

Test Bank For Principles of Incident Response And Disaster Recovery By Michael E. Whitman

  • ISBN-10 ‏ : ‎ 1111138052
  • ISBN-13 ‏ : ‎ 978-1111138059
  • Publisher ‏ : ‎ Cengage Learning; 2nd edition
  • Authors: Michael E. Whitman, Herbert J. Mattord, Andrew Green

Original price was: $55.00.Current price is: $25.00.

SKU:TB0001293

Test Bank For Principles of Incident Response And Disaster Recovery By Michael E. Whitman

TRUE/FALSE

1.For recovery from an incident (as opposed to a disaster), archives are used as the most common solution.

ANS: F PTS: 1 REF: 93

2.Some data is required by law to be retained and stored for years.

ANS: T PTS: 1 REF: 93

3.RAID is an acronym for Redundant Array of Incident-Recovery Drives.

ANS: F PTS: 1 REF: 98

4.One real-time protection and data backup strategy is the use of mirroring.

ANS: T PTS: 1 REF: 102

5.Database shadowing techniques are generally used in organizations that do not need immediate data recovery after an incident or disaster.

ANS: F PTS: 1 REF: 106

MULTIPLE CHOICE

1.____ are used for recovery from disasters that threaten on-site backups.

a.

Data archives

c.

Data backups

b.

Cloud storage sites

d.

Electronic vaulting sites

ANS: A PTS: 1 REF: 93

2.Both data backups and archives should be based on a(n) ____ schedule that guides the frequency of replacement and the duration of storage.

a.

replication

c.

incident response

b.

business resumption

d.

retention

ANS: C PTS: 1 REF: 93

3.A backup plan using WAN/VLAN replication and a recovery strategy using a warm site is most suitable for information systems that have ____ priority within an organization.

a.

critical

c.

moderate

b.

high

d.

low

ANS: C PTS: 1 REF: 93

4.A(n) ____ is an extension of an organization’s intranet into cloud computing.

a.

private cloud

c.

public cloud

b.

community cloud

d.

application cloud

ANS: A PTS: 1 REF: 94

5.An organization aggregates all local backups to a central repository and then backs up that repository to an online vendor, with a ____ backup strategy.

a.

disk-to-disk-to-tape

c.

RAID

b.

differential

d.

disk-to-disk-to-cloud

ANS: D PTS: 1 REF: 95

6.A(n) ____ backup only archives the files that have been modified since the last backup.

a.

daily

c.

incremental

b.

differential

d.

copy

ANS: C PTS: 1 REF: 96

7.____ uses a number of hard drives to store information across multiple drive units.

a.

Legacy backup

c.

Continuous database protection

b.

RAID

d.

Virtualization

ANS: B PTS: 1 REF: 98

8.RAID 0 creates one logical volume across several available hard disk drives and stores the data using ____, in which data segments are written in turn to each disk drive in the array.

a.

disk mirroring

c.

disk duplexing

b.

disk striping

d.

disk coding

ANS: B PTS: 1 REF: 99

9.Considered to be the traditional “lock and copy” approach to database backup, _____ require the database to be inaccessible while a backup is created to a local drive.

a.

continuous database protections

c.

legacy backup applications

b.

online backup applications

d.

RAID Level 1+0 applications

ANS: C PTS: 1 REF: 101

10.Advances in cloud computing have opened a new field in application redundancy and backup. Because organizations that lease ____ are in effect using a preconfigured set of applications on someone else’s systems, it is reasonable to ask that the service agreement include contingencies for recovery.

a.

servers

c.

IaaS

b.

PaaS

d.

SaaS

ANS: D PTS: 1 REF: 102

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bestsellers

Quick Buy

Test Bank For Illustrated Course Guides Teamwork & Team Building - Soft Skills for a Digital Workplace, 2nd Edition by Jeff Butterfield

Original price was: $60.00.Current price is: $30.00.
(0 Reviews)
ISBN-10 ‏ : ‎ 133711927X ISBN-13 ‏ : ‎ 978-1337119276 Publisher ‏ : ‎ Cengage Learning; 2nd edition Author: Jeff Butterfield
Quick Buy

Test Bank For Illustrated Course Guides Written Communication - Soft Skills for a Digital Workplace 3rd Edition by Jeff Butterfield

Original price was: $60.00.Current price is: $28.00.
(0 Reviews)
ISBN-10 ‏ : ‎ 1337119296 ISBN-13 ‏ : ‎ 978-1337119290 Publisher ‏ : ‎ Cengage Learning; 3rd edition Author: Jeff Butterfield
Quick Buy

Test Bank For Invitation To Computer Science 6th Edition B Schneider

Original price was: $50.00.Current price is: $23.00.
(0 Reviews)
ISBN-10 ‏ : ‎ 1133190820 ISBN-13 ‏ : ‎ 978-1133190820 Publisher ‏ : ‎ Cengage Learning; 6th edition Authors: G.Michael Schneider, Judith Gersting
Quick Buy

Test Bank For Investments and Portfolio Management Zvi Bodie Alex Kane Alan Marcus 9th Edition

Original price was: $60.00.Current price is: $30.00.
(0 Reviews)
ISBN-10 ‏ : ‎ 0071289143 ISBN-13 ‏ : ‎ 978-0071289146 Publisher ‏ : ‎ McGraw-Hill Europe; 9th Global Edition Author: Zvi Bodie

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart